sunnuntai 4. elokuuta 2013

AMV vuosien varrella

Tein ensimmäisen AM-videoni vuoden 2007 loppu puolella eli samoihin aikoihin kun aloitin cosplayn. Innostuin kovasti AMV:istä ja teinkin niitä surkealla MovieMakerilla sen vuoden verran kovalla vauhdilla. Pääasiassa tein videoita keskittyen Zackiin ja Cloudiin Final Fantasy VII:stä, mukaan lukeutuu myös yksi Naruto ja yksi Final Fantasy XII Versus (nykyinen FFXV) video.

YouTube ei ollut aina ystäväni ja ensimmäisestä videosta on musiikki poistettu sekä yksi video kokonaan poistettu. Minkäs rikoin tekijänoikeuslakeja! Mutta mukavaa, että suurin osa videoista on säilynyt tuubissa.

Pitkästä aikaa menin YouTuben kanavalleni, sillä koko ajan sähköpostiini on tullut viestejä siitä, miten joku on laittanut kommenttia johonkin videoon ja subscribennyt minut. Yllätyin suuresti, kuinka paljon katsojia joillain videoilla on! Se veti minut hieman sanattomaksi.

Nyt kun katselen videoita, ehkä hieman hymyilyttää. Muutama on oikeasti ihan hyvin onnistunut, ottaen huomioon että käytössä tosiaan oli vain MovieMaker. Muutamassa näen kaikki virheet ja mitä haluaisin parannella ja muutama on niitä videoita, kun yritin kokeilla jotain uutta.

Syy, miksi lopetin videoiden tekemisen, ei suinkaan ole se, että kyllästyin. Päinvastoin, olisin halunnut tehdä lisää! Jostain syystä MovieMaker ei suostunut kääntämään videoklippejä siihen muotoon, että olisin videoita voinut muokata ja tehdä. Ja mielestäni olin jo kuluttanut Advent Childrenin ja Crisis Coren klipit loppuun. Ehkä joskus vielä palaan AMV:n kimppuun ja jatkan yksinkertaisten videoiden tekemistä.

Tällä hetkellä eniten katselukertoja Cloudin ja Zakin taistelunäkökulmaan perustuvalla videolla, missä on Breaking Benjaminin Breath -kappale. Sillä on melkein 40 000 katselukertaa, mikä on todella ihmeellistä. Minulle video ei enää nappaa yhtä paljon, mitä silloin kuin tein sen. Ihmettelenkin, miten se voi olla noinkin suosittu.


Heti perässä on Poets of the Fallin Locking Up the Sun -kappaleeseen tehty video Final Fantasy VII: Crisis Coreen perustuen. Melkein 30 000 katselukertaa! Tämä on yksi niistä videoista, mistä oikeastaan pidän aika paljon. En koskaan tehnyt koko kappaleesta AMV:tä vaan lyhensin kappaletta ja olisi kyllä kiva joskus ehkä tehdä AMV koko kappaleesta~


Kolmantena on erittäin käytetty kappale, nimittäin Clint Mansellin Requiem for a Dream, perustuen myöskin Crisis Coreen. Itse en enää tästä kovin paljon pidä, sillä olen nähnyt niin monta hyvää AMV:tä tähän kappaleeseen, että en jaksa innostua omasta videostani lainkaan. Katslukertoja on kuitenkin melkein 27 000.


Yli 20 000 katselukerralla tulee Final Fantasy XIII Versuksen video Gothic Powerin musiikilla. Pidän kappaleesta kovasti ja mielestäni ihan onnistuin videonkin kanssa.


Yksi lemppareistani on Nightwishin Swan Song, mikä kertoo Zackin ja Cloudin tarinaa. Silläkin on melkein 19 000 katsojakertaa!


Jos kiinnostaa, kanavalla on vielä muutama video, mitä en laittanut tähän blogitekstiin.
~dessu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti