sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Halloween and a pumpkin

Halloween on kuin cossaajan joulu, tai niin ainakin sanotaan. Minulla ainakin on ollut aina ongelmia keksiä asua Halloweeniksi. Yleensä pyrin pukeutumaan teeman mukaisesti ja vuosien varrella olen ollut noita, enkeli ja puoli-zombie, whiplasher on pukeutunut viime vuosina Kaksinaamaksi, munkiksi, corpseksi, näin muutama mainittakoot.

Se tunne kun...

Minulla oli paljon ideoita ja ajatuksia, mitä olisin voinut toteuttaa. Kovasti halusin, että olisin tehnyt kunnon cosplayasun Halloweeniksi, mutta... 1) aika ei riitä, 2) ensi vuoden cosplayasuille pitää antaa aikaa ja 3) asun pitäisi olla hyvin mukava ja liikutettava. Eli päädyin pitäytymään Halloweenin omassa teemassa ja tehdä omantyylisen asuni Halloweeniksi.

Tänä vuonna inspiraationi lähteenä oli ruskan värit ja kurpitsa. Päädyin tekemään pallohameesta kurpitsamekon, jalkoihin pienet kurpitsan stryox-palloista ja päähän pienen hatun kurpitsan varresta. Pyysin ystävääni nitusta Halloween photoshoottiin kanssani.

Pidimme viikonloppuna pienet Halloween juhlat ja koristelimme kotia vähän vanhoilla Halloween koristeilla. Tässä muutama kuva tarjoilujen ja koristeluiden osalta.

kurpitsaa esittäviä herkkuja

ensimmäinen booli, mitä juotiin ruiskujen avulla

 Ja vähän kuvia koristeluista:


 

 


Hieman myöhässähän tämä Halloween-päivitys oli, mutta Facebookin puolella Destine Cosplayn sivuilla päivitän kaiken ajankohtaisesti, eli sinne vaan tykkäämään ja seuraamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti