maanantai 13. heinäkuuta 2015

Nimenmuutos / Change of name

Monta vuotta olen miettinyt vaihtaa nimimerkkiä, millä minut tunnetaan. Destine -nimimerkki tuli joskus teinivuosina todella nopeasti luotua jollekin foorumille kirjautuessa ja muutaman vuoden ajan se oli ihan hauskanen nimimerkki. Nyt kuitenkin jo pidemmän aikaa olen miettinyt nimimerkin vaihtoa mutta epäröinyt, sillä moni kuitenkin tunnistaa minut Destine Cosplayna tai dessuna tai muuna vastaavana.
For a many years now, I've been thinking about changing my nick. Destine -nick came up to my mind in my teenage-years when I had to create an account to a forum. And for a few years I kinda liked it. But now for awhile I've had the change in my mind but feared of doing it because many knows my as Destine Cosplay or dessu or something like that.

Päätin, että nyt jos milloin on hyvä aika vaihtaa nimeä. Muutenkin itsellä on sellainen olo, että uudet tuulet puhaltavat ja tässä kohtaa tulee myös nimenmuutos.
But, I have decided that this is a great time to change the name. I have a feeling of change in the wind and this is where the name changes.

Uusi nimi on lähellä omaa nimeäni ja niin olen jo pidempään halunnutkin. Oikea nimeni on Mia ja vaikka lempinimeä minulla harvemmin on, ovat mii ja miiu nousseet aika yleisiksi. Myös rakkaat degumme, Kupo ja Mogu, ääntelevät päästämällä miimii-ääniä eli Mii tuntui luonnolliselta vaihtoehdolta.
The new nickname is close to my own name and that's what I've wanted for a long time. My real name is Mia and even though I rarely had my own nickname, I've been called as mii and miiu. Also, our beloved degus, Kupo and Mogu, makes this miimii-sounds so Mii felt like natural choise. 

Pahoittelen hiljaisuutta blogissa, jatkan kyllä tänne yhä kirjoittelua mutta nopeammat ja ajankohtaisemmat päivitykset tulevat facebookin puolelle.
I'm also sorry that it has been quiet in the blog but I still keep on writing in here. But if you want to read the updates faster and in-time, you should check my facebook page.

1 kommentti:

  1. http://pastelgalaxy.blogspot.fi/2015/07/haaste.html Sinut on haastettu! :)

    VastaaPoista