sunnuntai 23. elokuuta 2015

10 kysymyksen haaste

Sain Pastel Galaxyn Erikalta 10 kysymyksen haasteen, minkä ideana on vastata kymmeneen kysymykseen ja esittää 10 uutta kysymystä seuraaville haastetuille.
Only in Finnish this time!

Tässä vastaukset kysymyksiin:

1. Millä pelilaitteilla pelaat?
Pelaan melko harvoin mutta mieheni omistaa useamman pelilaitteen ja silloin tällöin pelailen hänen kanssaan. Omistan PlayStation 2 ja PSP:n, millä aikaisemmin pelasin jonkin verran. Nykyään tykkään pelata mieheni kanssa Wii U:lla Nintendo-pelejä tai PlayStation4:llä tappelupelejä.
2. Mihin maahan haluaisit päästä? Miksi?
Olen aina halunnut päästä Japaniin ja siellä olenkin käynyt. Japanin lisäksi olen kouluikäisestä asti halunnut mennä käymään Islannissa. Islanti oli jokaisen maa-tehtävän aiheena ystäväni kanssa. Etenkin kuumat lähteet kiehtovat ja maassa vaeltaminen mutta muuten Islannissa tuskin olisi paljoa muuta minulle.
3. Millaisia ihonhoitotuotteita käytät?
Käytän melko perusihonhoitotuotteita, en mitään kovin erikoista. Otan meikit pois meikinpoistoaineella, puhdistan Erisanin emulsiolla ja vielä päältä kasvovedellä. Käytän myös Erisanin kasvovoidetta. Joskus käytän ihonkuorintaa, mikäli iho sitä vaatii. Vartalon ihonhoitoon käytän Apobasen perusvoidetta.
4. Harrastatko jotain?
Harrastan cosplayta, mikä on minulle rakkain ja pitkäaikaisin harrastus, sillä olen harrastanut sitä noin seitsemän vuotta. Facebookista löytyy Mii Cosplayn sivut, mitä päivitän useammin. Harrastan myös kuntosalilla käyntiä ja liikkumista, joskus sulkapalloa, uimista, hölkkää ja kävelyä. Salilla olen käynyt säännöllisesti vajaa kahden vuoden ajan. Jonkin verran harrastan myös cosplayn lisäksi muita käsitöitä, kuten virkkaamista ja kutomista.
4. Do you have a hobby?
5. Onko sinulla eläimiä? Millaisia?
Meillä on kaksi pientä degua, Kupo ja Mogu. Degut ovat jyrsijöistä pitkäikäisimpiä, voivat elää vankeudessa 7-10 vuotta. Degut pitävät erilaisia ääniä, sirputusta, kujerrusta ja pippailua. Ovat aktiivisia ja mielenkiintoisia otuksia!
6. Katsotko mielummin telkkaria vai esim. Netflixiä tai DVD-julkaisuja? Miksi?
Tällä hetkellä TV:n katsominen on jäänyt vähälle, koska sieltä ei tule minulle juuri mitään. Televisio voi toki olla auki ja joitain ohjelmia on kiva katsoa samalla kun tekee jotain muuta. Katson paljon animea netin kautta, meillä on myös paljon DVD:itä mitä katsomme. Netflixiä meillä ei ole.
7. Minkämaalaisesta musiikista pidät vai oletko ns. "kaikkiruokainen"? Entä mikä on lempikappaleesi?
Olen melko kaikkiruokainen mutta pääsääntöisesti pidän englanninkielisestä musiikista, esittäjän kansallisuudella ei ole väliä. Kuuntelen myös paljon japaninkielistä musiikkia. Lempikappaletta on todella vaikea sanoa, jotkut kappaleet ovat seuranneet minua monen vuoden ja osa uusista kappaleista on sulattanut sydämeni täysin. Uusin tuttavuus on esimerkiksi Eluveitien De Ruef Vo De Bärge mutta Girugameshin Owari to Mirai nostattaa yhä tunteita aina kun muistankin kyseisen kappaleen. Löydän myös uusia kappaleita AMV:itä katsomalla ja tutustun kappaleisiin niiden avulla, enkä muuten varmaan edes pitäisi kyseisestä kappaleesta, ellen olisi kuullut sitä AMV:n yhteydessä!
8. Mikä on lempi vaatemerkkisi? Miksi?
Minulla ei ole lempivaatemerkkiä, ostan vaatteita niiden ulkonäön enkä merkin perusteella.
9. Mielestäsi paras Disney-leffa? Miksi?
Apua, ompa paha kysymys! Pidän todella paljon Disneyn elokuvista, etenkin niistä mitkä ovat ilmestyneet minun ollessa lapsi tai todella nuori. Mutta varmaan tärkein Disney elokuva on minulle Aladdin, sillä rakastin elokuvaa, sen jatko-osia ja siitä tehtyä sarjaa todella paljon. Haluaisin kovasti tv-sarjan itselleni mutta siitä ei ole koskaan tehty mitään julkaisua eli tuskimpa koskaan niitä saan.
10. Kuinka monta kenkäparia omistat?
Aluksi minun piti sanoa, että en montaa. Kunnes tajusin, että onhan niitä kertynyt. Minulla on myös paha tapa pitää kaikki rikkimenneet kengät, koska en halua luopua niistä. Talvikenkiä minulla on kaksi paria. Kevät- ja syyskenkiä kaksi tai kolme paria. Kesäkenkiä varmaan viisi kenkäparia ja urheilukenkiä kaksi peria. Eli onhan niitä muutama kertynyt! Lähes kaikki ovat mustia, pari ruskeaa löytyy myös.
Seuraavat kymmenen kysymystä:
1. Mikä on lempipelisi ja miksi?
2. Mikä harrastus on sinulle tärkein?
3. Mitä teet työksesi tai mitä opiskelet?
4. Oletko matkustanut Suomen sisällä? Missä ja miksi?
5. Missä maissa olet käynyt? Kerro paras muistosi!
6. Mitä tulevaisuuden suunnitelmia tai tavoitteita sinulla on?
7. Mitä olet tehnyt kesällä ja/tai tulet tekemään?
8. Mikä on lempivaatekokonaisuutesi? Kerro tai näytä kuva!
9. Mikä on mottosi? Miksi?
10. Mikä on ollut parasta tässä vuodessa tai parasta mikä on tulossa?
Haastan teidät tekemään tämän haasteen:

1 kommentti:

  1. Hops! Täähän on jäänyt pitemmäksi aikaa huomioon! (syytän taukoa!). Teen tän ensi päivityksessä ja teen tästä sen verran tuhdin et kelpuutat :*D \o/

    VastaaPoista