torstai 7. kesäkuuta 2012

Making of: Touda

Sain whiplasherin tekemään kanssani paricosplayn Yami no Matsueista, minulla Suzaku ja hänellä Touda. Samaan aikaan, kun minä muokkasin Suzakua, aloimme myös tehdä Toudaa. Kävimme maanantaina kaupungillä vähän shoppailemassa cossia varten. Lisää shoppailua oli tiedossa koko viikon ajan, kun piti hakea täydennystä. Tässä kuva Toudasta, miinus vasemman käden armorit:


Löysimme whiplasherille H&M:stä naisten poolopaidan ja Gina Tricosta naisten legginssit. Kyllä, kuulostaa vähän oudolta mutta ihonmyötäisiä vaatteita ei miesten osastoilta löytynyt. Ja myös poolopaidan löytäminen tähän aikaan vuodesta oli aika ihme, joten ensimmäinen ihme oli otettava vastaan! Sovituskoppeihin oli mentävä yhdessä, sillä kävimme sellaisissa liikeissä, missä oli vain naisten osasto ja naisille tarkoitettuja vaatteita. Poolopaidan hihat leikkasin pois, jotta paidasta tuli hihaton ja hihoja voi käyttää Toudan käsineisiin.

Eurokankaasta haimme mustaa kangasta Toudan puolihameeseen, valkoista keinonahkaa armorikynsiin, ruskeaa keinonahkaa remmeihin ja silmien edessä olevaan härpäkkeeseen. Va-Rit nimisestä kaupasta haimme vyönsolkia edullisesti.

Ostimme mustaa kangasta puolihameeseen metrin verran ja lähdin muokkaamaan sitä suoraan whiplasherin päälle eli whiplasher piti oikeasta reunasta kiinni, kun minä lähdin sovittelemaan sitä. Taitoin hameen edestä vähän sivulle ja aloin tehdä vyötärölle taitoksia. Puolihameesta tuli siis vähän hakaman yläosaa muistuttava, aloitin vasemman puoleisesta kyljestä ja etenin oikealla selän takaa tehden taitoksia. Näin saimme vähän ilmavamman ja kauniisti laskeutuvan hameen. Hameen helmaan leikkelin pientä kuviointia, ettei olisi niin tylsä. Otin mallia Final Fantasy VII:n Vincentin viitan helmasta, sillä ajattelin sen sopivan hyvin. Laitamme vielä remmin menemään tuosta lantion ympäriltä, rennosti ja coolisti. Hameen kangas on oikeasti todella tumma musta, eikä tuommoinen sinertävä kuten kuva vääristää.

Poolopaidan väri on myös ihan väärä, sekin on todella tumman musta eikä noin sininen vaikka yritin valoitusta muuttaa. Poolopaista leikkasin tosiaan hihat pois ja ompelin hihattomaksi. Housuille ei tarvitse tehdä mitään. Ruskeasta keinonahasta leikkasimme remmejä ja teimme niistä vöitä. Sovitimme ruskeasta keinonahasta leikattuja remmejä mustien housujen päälle ja hyvältä näytti. Kuvassa kasa remmejä. Nyt asuun tulee jotain eloa. Jalkoihin tulee myös whiplasherin mustat maiharit, mitkä sopivat hyvin asuun. Poolopaidan hihoista saa käsissä olevat käsineet ja sopivat hyvin väriinkin. Käsineiden päälle tulee myös remmit, samoin pooloipaidan kaulukseen.

Kuvassa on Toudan silmien edessä oleva härpäeä eli silmälaseiksi niitä kai voi kutsua. Se on tehty ruskeasta keinonahasta ja lasi mustasta kankaasta. Mustan kangas on tarpeeksi ohut, jotta siitä näkee läpi. Muutoin saan taluttaa whiplasheria perässäni, mikä on oikeastaan ihan kivaa. Sivulla on tarranauhan, jotta sen saa helposti pois ja takaisin.

Ajatuksena on vielä tehdä valkoisesta keinonahasta sormissa olevat armorit, whiplasher väsäilee niitä parasta aikaa. Saimme peruukin lainaan kaveriltani eli whiplasherilla on musta lyhyt peruukki, eikä tarvitse leikata omia pitkiä kutrejaan cossin vuoksi. Vielä täyty hankkia tarpeeksi peitevoidetta, että saamme whiplasherin tatuoinnit käsissä piiloon. Tai ainakin vähän haaleammiksi. Nyt vain sitten kokonaisuutta rakentamaan! Ainakin tällä hetkellä kaikki on näyttänyt hyvältä.

Huomenna sitten lähdemme kohti Desuconia ja Lahtea. Tulossa kiva coniviikonloppu, toivottavasti sää on myös meidän puolellamme. Conissa nähdään!

~ destine

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti