keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Editing: Suzaku 2/2

Aloitin toukokuun viimeisellä viikolla muokkaamaan aiempaa Suzaku-cossiani. Minua jo viime vuonna harmitti, kun en ehtinyt kaikkea tehdä cossin kanssa, mitä olin suunnitellut, joten kiva päästä taas paneutumaan cossiin.

Leveiden kanttinauhojen muokkaus sujui ihan hyvin, mutta huonona puolena oli se, että kangastussi ei mennyt kangaskerrosten läpi eli jouduin kaikkiin kaistaleisiin tekemään kahteen otteeseen kuvioinnit. Niitä oli hameessa ja paidassa aikas monta metriä yhteensä, sanompa vain sen. Kuviointeja tehdessäni huomasin myös, että hihoihin oli tullut joitain tahroja, joiden alkuperästä en ole varma. Jossain kohtaa yksi iso tahra näytti ihan veritahralta, mutta en muistaakseni ole vuotanut niin paljon verta cossi päälläni.

Lisäsin hihojen rusetteihin vähän lisää pituutta. Niin, ja cossi pitää tosiaan vielä silittää, sillä tällä hetkellä se näyttää ihan järkyttävältä. Pumpulia ompelin varovasti hihojen ympärille, jotta puhvi tulisi hyvin esiin. Viime vuonna se tosiaan lössähti niin täydellisesti lähelle kyynerpäitä.

Legginssien kanssa oli ainoana ongelmana se, etteivät ne ulottuneet tarpeeksi korkealle. Minulla on yläosan musta paita yhdistetty hameeseen, eli legginssien loppuessa vyötäröön, olisi koko mahani ollut näkyvissä. Laitan siis topin päälle, mikä jää legginssien alle, jolloin kaikki vatsamakkarat jäävät piiloon. Mekosta myös näki, etten ole aivan yhtä hoikka, mitä olin viime vuonna mutta... toivottavasti sitä nyt ei heti huomaa.


Ostin Wicklundilta uudet mustat ballerinat. Niissä on pientä kaunista koristelua kankailla eli näyttävät vähän eleganteimmilta, jos niin voi sanoa.

Kaupasta kävin myös hankkimassa:
- punainen huulipuna
- musta kynsilakka

Ja täytynee sanoa, näytän todella huvittavalta tumman punaisella huulipunalla! Minulla on muutenkin niin paksut punaiset huulet mutta kuitenkin tuo ihan sopii Suzakulle.

Hiuksien suhteen en vielä sano mitään. Yritin hieman niitä muokkailla, mutta en ole varma onnistunko. Tänään hiukset ovat sen verran likaiset että viitsin alkaa sählätä lakan ja kamman kanssa. Minun täytyy ehkä värjätä hiukset vielä kertaalleen, että kaikki hiuslisäkkeet näyttävät hyviltä. Laitan eteen pääni sivuille pitkät hiuslisäkkeet ja taakse tosiaan nutturan.

Kokokuvia laitankin sitten Desuconin jälkeen ^^ Nyt Toudan kimppuun! Siitä luvassa tilapäivitys vielä.

~ destine

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti