maanantai 1. lokakuuta 2012

Noélle Bor (Trinity Blood)

Innostuin kovasti Trinity Bloodin Noelle Borista ja päätin sen olevan minun Frostbiten cossini. Ja päätin myös tehdä art book version, koska se on paljon hienompi. En ole sitä mitenkään kovalla vauhdilla aloittanut mutta pieniä juttuja sieltä täältä.

Kaverini tilasi minulle peruukin, mikä saapui perjantaina ja olen todella innoissani siitä! Peruukkia täytyy hieman harjata mutta en vielä viitsi sitä tehdä, koska Frostbiteen on kuitenkin kolme ja puoli kuukautta aikaa, enkä saa peruukkia pysymään missään hyvänä jos nyt sen stailaan. Eikä peruukkiin tarvitse edes paljoa tehdä, vähän vaan parannella. Tässä kuva minusta peruukin kanssa. Kuvaa on muokattu, joten ottakaapa siitä nyt selvää!

Cossin koruja myös aloittelin. Ostin Presentosta puuhelmiä, mustia ja valkoisia, koska siellä oli melko vähän yhtä väriä. Punanaamiosta löysin todella kivoja ristejä, mitä puvussa on. Tarjoustalosta hainkin hopeaa metallisprayta, yet again, millä värjään korut. Mustat ja valkoiset helmet vähän elävöittävät korua värierojen vuoksi.

Tein myös AX Agentin ID-kortin Noellelle, joskin kuva vielä puuttuu. Riippuen miten saan cossin valmiiksi, ajatuksena on laittaa siihen oma cossikuva. Mutta jos menee jälleen viime tippaan, laitan siihen jonkin lähdekuvan.

Haluaisin lähiaikoina testata, miten aion päässä olevan huivin tehdä, jotta saan sen pysymään päässä ja ylhäällä. Paljon vaan kovikekangasta, niin sillä varmaan pääsee jo pitkälle!

Tietysti jos saan cossin ajoissa valmiiksi ja se näyttää omasta mielestäni tarpeeksi hyvältä, olisi mielenkiintoista osallistua Frostbiten cossikisassa johonkin pienempään osuuteen. Jos vaikka olisi jonkinlainen pukukisa, missä vain poseeraisi lavalla ja lähtisi pois, niin semmoinen sopisi minulle paremmin. Mutta we will see~

Eli tällaisia kuulumisia näin syksyllä!
~ destine

2 kommenttia:

 1. oooh ihana peruukki! ja korutkin ovat varsin onnistuneet! haluaisin niin tehdä cossia, mutta olen liian kiireinen :(

  VastaaPoista
 2. Tuo peruukki on kyllä aivan ihana ^^ Sille ei tosiaan paljoa tarvitse tehdä! Haluaisin kulkea koko ajan tuo peruukki päässä kun on paljon parempi mitä omat hiukset : DD

  Korujen teosta tykkään ja kivasti ovat alkaneet muodostuakin : )

  Joo, mullakin ollut hiljainen jakso taas, ehkä innostun hetkeksi ja sitten taas en saa mitään aikaiseksi... riippuu aina vähän töistä. Joo, ei sitä kiireisenä oikein ehdi : (

  ~ dessu

  VastaaPoista