keskiviikko 26. syyskuuta 2012

vuoden 2013 suunnittelua

Mikä onkaan parempi hetki suunnitella ensi vuotta kuin conin jälkeen, jolloin inspiraatiota on korkeimmillaan? Saa nähdä, toteutuvatko nämä tai tuleeko muutoksia. Olemme nyt alkaneet taas katsoa uusia anime-sarjoja, joista voi tulla cossiehdotuksia. Enkä lyö mitään lukkoon liian aikaisin, sillä ei ole kiva cossia sellaista asua, mistä on menettänyt jo innostuksen. Vaan asut sitten siirtyvät, jos tulee parempia ideoita. Mutta yleensä olen loppuvuodesta lyönyt lukkoon ensi vuoden suunnitelmat.

Ajatuksena olisi tehdä kaksi eri asua ensi vuodeksi, vaikka alustavasti olemme menossa Desucon Frostbiteen, Desuconiin ja Traconiin. Mutta asuja täytyy pystyä käyttämään useammin kuin kerran, se on minun uusi mottoni mitä yritän jotenkin toteuttaa.Mutta tässä muutamia ajatuksia ensi vuodelle:

TRINITY BLOOD: NOELLE BOR
Taisin suunnitella Trinity Bloodia cossilistaani jo vuonna 2010 mutta mieshahmolla. Se kuitenkin vain jäi, mutta hienot Trinity Blood cossit ja animesarjan alkutunnarin kuuntelu on saanut minut taas kiinnostumaan. Noelle esiintyy vain animessa mutta hän on vähän vanhempi naishahmo, mikä sopii minulle paljon paremmin, jolla on persettä ja tissit. Tästä syystä Noelle on vahva ehdokas. Ja koska asu on oikeastaan aikas helppo ja yksinkertainen. Luultavasti teen asusta art book version.


SOUL CALIBUR III: SOPHITIA
Koska whiplasher on innostunut Soul Caliburista, olisi kiva tehdä taas paricossi eri hahmoilla. Mutta koska kaikki naiset ovat aina pelissä enemmän tai vähemmän vähäpukeisia, yritän etsiä hahmoja joilla on edes vähän peittävämpi vaatekerta. Tämä asu on consept art ja mielestäni aikas hieno. Noellen ollessa varma cossi, Sophitiasta en ole vielä satavarma vaan katson sitä ensi vuoden puolella.

RANDOM!ANBU
Olemme puhuneet kavereiden kanssa varmaan miljoona vuotta sitten, että tehtäisiin Anbu-ryhmäcossi. Ja minusta random!Anbu olisi hauskempi kuin cossata jotain Naruto-hahmoa Anbuna. Ja koska Naruto ei sarjana enää oikeastaan kiinnosta, tykkään vain Anbujen yksinkertaisista asuista.


Myös whiplasher innostui miettimään ensi vuoden cosseja.

SOUL CALIBUR: KILIK
Kilik on jo pidempään ollut whiplasherin cossiehdokkaana, mutta ei ole vielä toteutunut. Soul Caliburissa miehillä sen sijaan on aina ylävartalo tai vasta paljaana, mistä whip ei pidä. Tässä asussa ainut huono puoli on tuo vasemman käden armori, mitä en todellakaan tässä vaiheessa ole kykeneväinen tekemään. En vain vielä hallitse eri materiaalien käyttöä, mitä vaadittaisiin armorin tekemiseen. Toisaalta kiehtoisi kokeilla tehdä se mutta cossin kanssa pitäisi menetellä siinä tapauksessa niin, että armorin tekee ensin ja jos se onnistuu, sitten vasta cossin kimppuun.
SOUL CALIBUR: HWANG
Asu on todella kiva, mitä nyt käsissä olevat tatuoinnit pitää piilottaa. Yksinkertainen mutta pieniä yksityiskohtia silti löytyy. Propin tekeminen tulee olemaan kivaa! Samoin käsiarmoreita odottelen innolla sillä ne on yksinkertaiset ja niistä on helppo aloittaa armorien teko. Luultavasti yritän saada whipiä innostumaan tästä cossista ensin!


BLOODY ROAR: LONG THE TIGER
Itse en ole koskaan pelannut, mutta whip osti vähän aikaa sitten tämän pelin mitä on lapsuudessaan jo pelannut. Muistuttaa ehkä vähän Tekkenin Lei Wulongilta. Tässä ei muuta hankaluutta tulisi olemaan kuin  kuviointien maalaus.


Vielä whiplasher ei ole päättänyt, mitkä asut haluaisi vaan katsellaan tässä rauhassa mikä hahmo tai mitkä hahmot nousevat ylitse muiden. Tarkoituksena siis on, että saisin tehtyä tänä vuonna vielä meille yhdet cossit ja sitten keväällä toiset.

Juuri Sugar Peachesin suunnitteluun kommentoin, miten hankala minun on aina etukäteen kertoa, mitä cosseja olen suunnitellut tekeväni. Jostain kumman syystä minulla on sellainen ajatus, että varmasti lukijat "varastavat" suunnitelmani ja tykästyvät niihin niin paljon, että haluavat itsekin tehdä ne. Siis... oikeasti?! Eiköhän kaikilla olejo  omia miljoonia suunnitelmia ja muiden suunnitelmista voi tykätä, mutta ei se tarkoita että niitä haluaa myös toteuttaa. Ja vaikka haluaisi, olisiko se minulta jotenkin pois?

Toki, aina kun conissa tulee vastaan toinen samaa hahmoa cossaava ihminen, nousee pala kurkkuun. Etenkin os se toinen on paljon paremmin tehnyt cossin ja vartalo sopii paljon paremmin hahmoon. Mutta mitä siitä sitten, pitäisi ajatella. Täytyy cossata sellaisia hahmoja ja sarjoja, mistä muut eivät ole kuulleet, jotta ei törmää samaan cossiin, jos se niin paljon haittaa. Sillä mikä onkaan hienompaa, että joku muu tykkää samasta sarjasta ja hahmosta kuin itse! Minulla on vähän ristiriitaisia ja outoja ajatuksia vähän kaikesta, bare with me!

~destine

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kyllä, se on satavarmasti tulossa kunhan kehtaan laittaa valkoisen vartalonmyöteisen hameen ylleni : D Ja tuo art book versio on myös todella hieno!
      ~dessu

      Poista