maanantai 12. marraskuuta 2012

Star Wars cosplay

Pitkä aika kulunut viime päivityksestä mutta eipä tässä ole ollut paljoa päiviteltävääkään. Ennen kuin nyt. Uutisia cosplay-rintamalta, koskien erityisesti Frostbiteä.

Aloitimme tuossa isänpäivänä katsomaan whiplasherin kanssa Star Warsia ja tuli puheeksi, että olisi hienoa cossata jedejä tai jotain muuta hahmoa Star Warsista. Aloitimme leffojen katsomisen episodi-järjestyksessä eli olemme nyt katsoneet Pimeä uhka. Elokuvassa on Darth Maul, mikä on ehdottomasti yksi lempihahmojamme. Tästä siis lähti se idea, että whip cossaisi Darth Maulia. Ongelmaksi muodostuu tuo kaljupää kaikkine maalauksineen. Minulle ei ole kovinkaan tuttua tuo, miten tehdä kalju niin että liimaukset pysyvät. Mutta jos jollain on joku idea tai tietotaito siitä, miten se tehdään, olkaa hyvä ja jakakaa!
Mietimme kyllä tuotakin vaihtoehtoa, että teemme vain kasvot ja whip kulkee huppu päässä, kuten Darth Maul aika paljon onkin. Mietin, että periaatteessa takaraivon tekeminen voisi onnistua ihan mustalla sukkuhousupussilla, minkä sitten maalaa päältä. Mutta täytyy katsoa.

Pohdin sitten, mitä minä cossaisin ja sitten se tuli.
Eli kuningatar Amidala ja hänellä onkin miljoona eri pukua, mistä valita. Alunperin suunnittelin tekeväni Frostbiteen Trinity Bloodin Noelle Borin, mutta vartaloni ei ihan vielä ole kyseisen hahmon cossauskunnossa. Joten mikä onkaan parempaa kuin cossata hahmoa, jonka asu on todella iso ja varmasti peittää vartaloni! Olen myös pidempään halunnut tehdä jonkun tosi ison mekon itsellni, joten tämä tuli hyvään saumaan.

Lisäksi asussa on todella ihanat värit! Pidän siitä kovasti ja nyt pitää vain selvittää, miten aion asun tehdä, sillä se on todella väljä ja siinä on paljon kangasta. Ja valita hienoja kankaita! Päätin käydä cosplay.comissa katselemassa hieman, miten muut ovat asua tehneet, sillä joskus selkeät mallit auttavat ainakin minua hahmottamaan asua paremmin ja päättämään, miten itse lähden sitä toteuttamaan.

Että tällaisia Frost-suunnitelmia!
~ dessu

4 kommenttia:

 1. Ooooo, yes please! Ihanat puvut tulossa siis!

  Minä voin yrittää kaivaa tietoa Maulin maskeerauksesta/kaljusta/sarvista. Tämä on kuitenkin sellainen osa-alue jonka tunnen aika hyvin *köh501stköh* ja jos tarttee maskeeraajaa, voin tarjoutua työhön :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punanaamiosta ainakin saa hyviä sarvia ja saatiin Halloweenina ne myös kaverilla pysymään hyvin. Mutta kaikki vinkit ja ideat ovat kallisarvoisia jos niitä saat kaivettua<3 Ja whiplasher on kyllä hyvä kasvomaskeerauksessa mutta apua varmasti kaivataan!

   Poista
 2. oih ihania suunnitelmia! olen itsekin miettonyt Amidalaa, mutta se on aina vain jäänyt johonkin perälle kun uusia ideoita on tullut! ja tuo huppu juttu on mun mielestä hyvä idea, koska teko kaljut näyttävät aina vähän kehnoilta jos ei ole ammatti maskeeraajaa mukana :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Amidalalla on paljon hienoja asuja, yhden valitsemisessa on se vaikeus! Ja olen jo pitkään halunnut tehdä jotain Star Warsista, mutta on aina ollut muita ideoita, joten tämä tuli tosi hyvään kohtaan!

   Darth Maulissa mahdollisesti käytetään vain huppua, koska tekokaljut tosiaan ovat mitä ovat. Itsekin olen muutamia nähnyt ja ne on vain kökköjä vaikka on nähty siihen vaivaa. Toki kun se on musta-punainen, saattaa se auttaa kovasti. Mutta täytyy katsoa.

   Poista