maanantai 31. joulukuuta 2012

Myynnissä Frostbite-ranneke ja pajaohjelmasta

Oletko vailla Desucon Frostbiten ranneketta ja haluaisit tapahtumaan? Jäikö kaverisi ilman ranneketta ja nyt harmittaa? Ei hätää, yksi ranneke tarjolla!

>>>>>> HUUTO.NETIIN

Pajaohjelman pitäjänä saan ilmaisen sisäänpääsyn tapahtumaan mutta ostin oman rannekkeeni jo Traconista. Joten myyn oman rannekkeeni huutonetissä pois.

Ja tästä pajaohjelmaan! Pidän seuraavanlaisen ohjelman:

LAVAKAMMOA PAKOON su klo10.30-12.30

Kolottaako kisahammasta ja sormet syyhyävät tekemään kisaesitystä? Estävätkö lavakammo, epävarmuus ja ehkä tietämättömyys cosplaykisoista sinua osallistumasta? Tule mukaan toiminnalliseen pajaan päästäksesi eroon lavakammosta! Spekuloidaan hieman sitä, mikä on syynä cosplaykisojen pieniin osallistujamääriin ja mitä pelottavaa kisassa voi olla. Haastateltavana Maria Ilona Parviainen, Desuconin cosplayvastaava ja EuroCosplayn Suomen edustaja! Ohjelman lopuksi käydään vilkaisemassa backstagea ja mennään päälavalle voittamaan lavakammomme!

Nyt kaipaisinkin teidän rakkaiden blogilukijoiden ja -pitäjien kommentteja aiheeseen. Miksi sinusta cosplaykisoihin osallistuminen on vähentynyt? Entä mitä pitäisi tehdä, että saadaan enemmän kisaajia?

Voit vastata joko jättämällä kommentin tähän perään tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen destinette@gmail.com. Kerrothan haluatko, että mielipiteesi tuodaan nimimerkillä julki vai haluatko pysyä anonyymina.

~ dessu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti