torstai 19. tammikuuta 2012

Harrastukset ja cosplay

Aloitimme heti Desucon Frostbiten jälkeen thai-kickboxingin kuuden viikon intensiivisen starttikurssin. Kurssi on loistava kunnon nostamiseen mutta tietenkin kurssilla opetellaan thai-kickboxingin perusteet. Olemme nyt muutaman kerran kurssilla käyneet ja ensimmäisen kerran jälkeen jalat olivat niin kipeät, että käveleminen oli hieman hankalaa. Ei saa unohtaa venyttelyn tärkeyttä! Kipeät lihakset myös tulivat tästä yllättävästä liikunnan aloituksesta, kun molemmat olemme olleet melko liikkumattomia viime aikoina.

Tajusin tuossa, kuinka hyvä thai-kickboxing on myös cosplaymielessä. (Ainahan kaikkien harrastuksien tulisi liittyä cosplayhin, eikö?) Olen ja olemme kavereiden kanssa jo pitkään haaveilleet ryhmäcosplayesityksen tekemisestä. Minulla on ollut haaveena, että esityksessä voisi olla jotain taistelukohtauksia. Thai-kickboxingin liikkeet eivät nyt sovellu kaikkiin sarjoihin ja hahmojen taisteluihin, mutta antavat ainakin perusteet. Toki monella hahmolla on aseet ja ehkä suurin osa taistelee niillä, eikä käsillä.

Thai-kickboxingissa yksi tärkein asia on tasapainon löytäminen ja se on taistelussa melkoisen tärkeää. Kuten olen aiemmin todennut, tarkoituksena on tehdä seuraavat cossit Soul Caliburista. Molemmilla hahmoillamme on kyllä aseet (hahmoista tulee tietoa myöhemmin), mutta potkuja molemmat tekee. Nyt siis minulle tietenkin heräsi haave ja toive ja innostus, josko pystyisimme tekemään Soul Caliburin taistelukohtauksen - joko esityksenä tai muuten vain omaksi iloksi - jossa käytämme hyväksemme thai-kickboxingissa opittuja liikkeitä.

Treeneistä voin kertoa sen verran, että whiplasherilla tuntuu iskut ja potkut sujuvan todella hyvin mutta minulla on hieman hankaluuksia oppia niitä. Potkin aivan väärällä kohtaa jalalla vastustajaa (treenaamme whiplasherin kanssa yhdessä) ja aina iskuissa käsi ei ole suorana ja kyynärpää koukkaa ties mistä. Mutta olemme vasta pari kertaa käyneet ja harjoitelleet muutamia kertoja perusliikkeitä eli jatkossa niitä tullaan hiomaan. Tekemällä oppii, niinhän se on.

Kun kerroin kaverilleni, että thai-kickboxingista voisi olla hyötyä cosplayssa, hän naurahti ja hämmästeli, miten kaikki nykyään liittyy jollain tapaa cosplayhin. En ollut aiemmin ajatellut asiaa siltä kantilta vaan lähinnä sillä mielellä, että kunto kohenee ja minä pääsen eroon monista vararenkaista joita on kertynyt ympäri vartaloani. Myöhemmin treeneissä, kun teimme potkuja ja iskuja, mieleeni muistui muutama liike Soul Caliburissa (tai missä tahansa taistelupelissä) ja sain inspiksen.

Muutenkin Frostbiten jälkeen ja sen yhden cossifiaskon jälkeen, minulle on tullut takaisin suuri innostukseni cosplayhin. Jostain syystä se hiipui viime kesänä, kun ei ollut aikaa ja kaikki suunnitelmani eivät toteutuneet ja muutenkin kaikki oli niin kiireistä ja hankalaa. Tein kyllä mieluusti Basiliskin paricossia mutta se into ja palo puuttui. Nyt minusta tuntuu, että olen saanut sen takaisin. Yksi syy siihen, miksi viime vuosi meni miten meni, oli koulu ja sen vaativuus. Basiliskin cossien tekoa haittasi se, että olin koko syksyn ollut töissä ja käynyt koulua samaan aikaan, että en ollut saanut mitään aikaiseksi ja loman vihdoin koittaessa, PIDIN LOMAA. Mutta se siitä vuodatuksesta.

Olisi ollut kiva lisätä jotain kuvia tähän, mutta eipä ole aiheeseen liittyviä kuvia.

Tavoitteenani on päästä perjantaina hakemaan hieman tarvikkeita proppien tekoa varten. Jahka sitä alan tehdä, niin jatkan blogin päivitystä. Suuri kiitos kuuluu ystävälleni, joka piti Frostbiten proppiluennon, avusta ja vinkeistä, miten tehdä proppi ihan kotikonstein ilman sen ihmeellisimpiä työkaluja. Vielä kun proppi onnistuisi, niin sitten olen erittäin tyytyväinen!
~destine

maanantai 16. tammikuuta 2012

Desucon Frostbite 14.-15.1.2012

Viikonloppuna 14.-15.1. Lahdessa oli siis Desucon Frostbite, mikä avasi conikauden vuoden ensimmäisenä conina. Kuten aina, sää oli mitä kylmin ja tuulisin, jotta conilaisilla ei olisi helppoa. Sama homma myös kesällä eli sää on aina conilaisia vastaan, jolloin coniviikonloppu osuu lähes poikkeuksetta yhteen kuumimpiin viikonloppuihin.

Lähdimme jo perjantaina keskipäivän aikoihin ajamaan kohti Lahtea, meillä oli koko auto täynnä ja autoa ajoi Facebookin kautta saatu ystävämme. Automatkalla coni-innostus nousi ja keskustelua käytiin cossien ja conien lisäksi myös ihan arjen asioistakin. Perillä saimme aika nopeasti huoneennumeron ja koodin, millä pääsemme Omenahotelliin sisään. Loppuillan kävimme tutustumassa Lahden keskustaan ja sen antimiin sekä teimme viimeiset viimeistelyt cosseihin ja proppeihin. Loput huonetoverimme pääsivät vasta keskiyön paikkeilla Lahteen, kiitos VR:n.


LAUANTAI
Lauantaina sitten koitti ensimmäinen coniaamu. Onneksi kello soitti vasta kahdeksalta eli saimme hyvin nukuttua. Conipaikalle pääsy oli kuitenkin haasteellista. Ystävämme olivat unohtaneet rannekkeensa, joten lähtivät heti kymmeneksi hakemaan uusia rannekkeita sekä samalla reissulla ottivat mukaan Hall Cosplayn liput. Heidän päästyä takaisin hotellihuoneeseen, alkoi armoton cossien päälle laittaminen.

Yashamarun eli whiplasherin cossissa ei ollut paljon ongelmia, mitä käsien ja jalkojen sidokset tuottivat pientä päänvaivaa. Hotarubin cossissa tuntui kaikki olevan vialla: kimono oli liian suuri ja se ei istunut ja näytti muutenkin huonolta, obin kangas oli liian liukas eikä se pysynyt kiinni vaikka kuinka kireälle vedettiin, myös peruukki oli hienosta laadustaan huolimatta huono ja liian litteä. Lähdimme kuitenkin kiirenvilkkaan kävelemään kohti Sibeliustaloa ja päätimme kylmästä ilmasta huolimatta kävellä paikalle. Ystävämme eivät laittaneet cossejaan päälle, sillä ne olivat vielä vähän kesken. Kävelymatkalla tuuli ja tuiskutti, joten cossit putoilivat koko ajan päältä ja menivät muutenkin todella huonosti.

Sibeliustalolle päästessä menimme laittamaan cosseja kuntoon. Obi aukesi jatkuvasti, olin unohtanut varvassandaalit ja harjat hotellihuoneeseen muovipussiin, mikä minun piti ottaa mukaan. Myös hienolta hebikäärmeeltäni oli irronnut kieli matkalla. Peruukkeja ei saanut harjattua nätisti ilman harjaa ja pakkasesta huolimatta minulla oli todella kuuma, mikä haittasi peruukkini etutukkaa. Kaikki cossausinto oli hävinnyt ja olisin halunnut heittää cossin nurkkaan, mikäli minulla vain olisi ollut omat vaatteet mukanani. Onneksi whiplasherin cossi ei kaivannut paljoa hienosäätöä ja se oli taas kunnossa. Hetken rauhoittelun jälkeen lähdimme kuitenkin cosseissa nauttimaan conista.

Myyntipöytien antimet selvästi piristivät mieltäni: löysimme Final Fantasy VII: Advent Children Complete bluray-julkaisun sekä ostimme keskisuuren pehmolelupossun, jonka nimesimme TonToniksi (näyttääpä kuvassa hiukseni todella lyhyiltä!). Myös whiplasherin pitkä etsintä loppui, kun hän löysi Akiran suomijulkaisun. Ostosten avulla conimieli piristyi vaikka en halunnut näyttäytyä kenenkään - etenkään conituttujeni - edessä huonossa cossissani. Ystävien ja conin avulla kuitenkin jaksaa aika pitkälle. Ja whiplasher oli kuitenkin todella innoissaan cossistaan ja minäkin olin siihen tyytyväinen, joten sen avulla jaksoin eteenpäin.


Hengailimme kuitenkin vähän aikaa Sibeliustalolla ja otimme muutaman parikuvankin. Lähdimme kuitenkin muutamien tuntien päästä (taksilla, koska sellainen oli lähellä ja tuli joukossa halvaksi) takaisin hotellihuoneeseen vaihtamaan vaatteet ja hakemaan Hesburgerista hieman syötävää. Palasimme kuitenkin kuudeksi conipaikalle, jotta näimme Hall Cosplayn ja tapasimme muutamia kavereitakin matkan varrella. Tarkoituksena oli jäädä iltabileisiin mutta tylsyys voitti ja menimme hotellihuoneeseen pitämään omat iltabileet, kaupan kautta tietenkin.

Lauantai-illalla ystävämme tekivät vielä cosseja ja yritin kovasti olla apuna. Jonkin ajan kuluttua minä kuitenkin aloin torkkua vähän väliä ja lopulta puolen yön jälkeen luovutin menemellä nukkumaan. Jossain kohtaa yötä heräsin ja tajusin cossien teon olevan yhä käynnissä mutta unenpöppörössä vain käänsin kylkeä ja jatkoin uniani.



SUNNUNTAI
Sunnuntai menikin aika vauhdilla. Heräsimme ja ystäviemme cossien viimeistely jatkoi. En halunnut enää sunnuntaina laittaa cossia päälle, mutta autoin whiplasheria laittamaan omansa päälle. Ystävä, jonka kyydissä tulimme, tuli hakemaan meitä yhdeksältä ja saimme laukut autoon. Ehdimme mennä hänen Proppien teko 101 luentoa kuuntelemaan, mikä todella innosti proppien tekemiseen ja laadulla. Päädyimme myös syömään lounasta Cafe Ichigossa nälän yllättäessä.

Jatkoimme myyntipöytien selailua ja whiplasher onnistui löytämään Devil May Cryn Complete Series boxin. Myös söpöt pöpöt olivat todella suloisia mutta yksikään pöpö ei tarttunut mukaan. Otimme myös hieman lisää kuvia muista cosseista, mutta jotenkin Frostbiten valokuvasaldo jäi todella vähäiseksi. En vain halua keskeyttää kenenkään ruokailua ja jos istui jossain hyvin kaukana, en viitsinyt käydä sieltä hakemassa henkilöä kuvaan. Kesäconeissa on se hyvä puoli, että ihmiset ovat jakautuneet paljon laajemmalle alueelle ja ulos. Talviconissa melkein kaikki ovat pakkautuneet kuitenkin suht pieniin sisätiloihin. Vaeltelimme myös siellä sun täällä ja joskus löysimme jopa istumpaikan! Kävimme myös hakemassa jo talteen syksyn Traconin koko viikonlopun liput. Otimme myös whiplasherista kuvia, joskin ulkona ei kovin montaa minuuttia pystynyt kuvamaan sormien jäätyessä. Jossain kohtaa löysimme ystävämme ja pidimme heidän kanssaan photoshoottia. Photoshootin aikana meidän täytyi kuitenkin jo lähteä auton mukana kohti kotia.

Automatka sujui paikoitellen höpisten ja vähän väliä torkkuen mutta yllättävän nopeasti se kaikesta huolimatta meni. Kotiin päästyä tapahtui nopea tavaroiden purkaaminen ja ostettujen tavaroiden ihailua. Täytyy sanoa, että olimme melkoisen väsyneitä kotiin päästyämme.


Yleisiä tunnelmia conista
Tykkään Sibeliustalosta conipaikkana todella paljon ja siellä conin kaikki luennot sun muut toimivat hyvin. Muistan, kun ensimmäistä kertaa menin paikkaan, oli se minusta hyvin sekava ja täynnä piilopaikkoja sun muuta (tai suuntavaistoni on vain huono). Nyt Sibeliustalo on jo aika hyvin hanskassa.

Olin vähän pettynyt cosplaykisan tarjonnasta. Hall Cosplay oli mielenkiintoinen ja hyvä cosplaykisatapa, myös Frost-chanin suosikit toimi hyvin. Desuconin kaltaisessa isossa tapahtumassa olisin kuitenkin toivonut kunnon kisaa tai ainakin esityskisaa jäin kaipaamaan sillä yleensä esitykset ovat olleet hyviä ja viihdyttäviä ja siellä on ollut joitain helmiä. Cosplaykisan osuus jäikin todella vähäiseksi. Yleisöäänestys on mielestäni todella hyvä, vaikka en usko että kaikki kävijät äänestävät.

Ohjelmaa oli ihan mukavasti, lauantaina tietenkin selkeästi enemmän kuin sunnuntaina. Ohjelmaa oli kyllä moneenlähtöön mutta itseä kiinnostavia ei ollut kovinkaan paljon. Lauantaina olimme tosiaan vain Hall Cosplayta katsomassa, sunnuntaina tarkoituksena oli mennä kuuntelemaan Halpa ja hyvä cosplay - mission impossible? -luentoa mutta emme siihen ehtineet, joten sunnuntaina olimme vain proppien teko luennolla.
Olisi kyllä hienoa joskus mennä itse pitämään ohjelmaa tai luentoa mutta en koe tietäväni mistään asiasta niin paljon, että pystyisin ohjelmanumeroa siitä vetämään. Tai en ainakaan lähiaikoina, katsotaan sitten parin vuoden kuluttua!


Vaikka minun cosplay ei onnistunutkaan ja se oli oikeastaan täydellinen katastrofi, ei se kuitenkaan kokonaan vienyt coni-innostusta. Olin kuitenkin mielestäni onnistunut Yashamarun asussa todella hyvin ja whiplasher oli propin kanssa tehnyt hyvää työtä sekä ollut suurena apuna. Eli ajattelin positiviisesti, että en täydellisesti epäonnistunut cossaajana vaan toinen asuista ei yksinkertaisesti toiminut.

Odotamme jo innolla tulevaa conikautta ja teimme jo alustavia suunnitelmia tulevien conien varalle. Innostusta lisää myös se, että aloitimme heti Frostbiten jälkeen sekä thai-kickboxingin että salilla käymisen. Tämä takaa sen, että kesän coneihin mennessä vartalo olisi hieman pienentynyt takaisin alkuperäiseen malliinsa ja toivon mukaan vielä enemmän. Minusta tuntuu, että jokin vararengas on kuluneiden vuosien aikana kertynyt sekä mahan että perseen ja reisien ympärille, mistä on päästävä eroon.

Kunhan lisää suunnittelua tapahtuu ja cossisuunnitelmat varmistuvat, päivitän niistä myös tänne. Tällä hetkellä tarkoituksena on, että teemme Soul Calibur -pelisarjasta jonkin sortin paricossin mutta siitä jatkossa enemmän.

~ destine

torstai 12. tammikuuta 2012

Making of Basilisk Part 2

LÄHTÖLASKENTA FROSTBITEEN

11 PÄIVÄÄ AIKAA...
Okei, Frostbiteen on enää yksitoista päivää jäljellä ja hienoisen pienoinen paniikki alkaa iskeä. Cossit ovat kyllä hyvässä mallissa, mutta niistä kuitenkin puuttuu aika paljon ja tästä syystä kovin huolettaa. Ajattelin kuitenkin, että tulevana viikonloppuna teen niin paljon kuin pystyn ja toivon mukaan saisin molemmat asut valmiiksi. Ensi viikolla voin vielä tehdä proppeja sun muita, mikäli aikaa jää.

Eilen innostuin taas tekemään cossia oikein vauhdilla, näin uuden vuoden kunniaksi. Hotarubin kimonon sivukaistaleet ovat nyt nuppineuloilla kiinni ja ompelua vailla. Vyötärön obi on kokonaan hankkimatta, mutta tavoitteena on tällä viikolla päästä kangaskauppaan hakemaan kangasta. Sen kanssa ainut hankaluus tulee olemaan oikeanlainen sidonta ja rusentin tekeminen onnistuneesti. Piilolinssit ovat vielä vaiheessa ja koko ajan toitotan päässäni, että minun pitäisi käydä ne hakemassa mutta en saa aikaiseksi. Vaikka CyberShopiin olisi noin 15min kävelymatka ja käytännössä liike on työmatkani varrella, niin ei.

Ajattelin myös, että haluan tehdä Hotarubille hänen käärmeen, mikä tulee hänen kättään pitkin. Se olisi hyvä lisä cossiin. Hain eilen ClasOhlssonista rautalankaa, minkä avulla saan käärmen kiedottua käsivarsiin ja pään pysymään ylhäällä. Näyttääkö käärme sitten aidoilta, se on toinen asia.
Hotarubilla on myös kaksi tikaria, mitä hän käyttää satunnaisesti. Toiveena on, että ehdin ne ensi viikolla hankkia ja muokata. Tai tehdä, jää nähtäväksi.

Yashamaru on asia erikseen. Tuntuu, että siinä on kaikki vaiheessa. Toki asu on koossa, mutta siinä se onkin. Tosin paidasta ei ole enää jäljellä kuin viimeistely mutta muuten on vähän toivoton olo. Vähän vielä mietin, että olenko tehnyt hihat oikein vai en, mutta siitäkin on monta eri variaatiota niin sarjassa kuin cosseissa. Mutta se on tuollainen ja sellaisena se pysyy!
Nyt on ihan pakko ottaa itseään niskasta kiinni ja sovittaa asua, jotta näen, onko se siinä kunnossa, että voin alkaa tehdä sivukaistaleita ja käännöksiä sun muita.

Kengät tuottavat vielä päänvaivaa. Varvassandaaleja ei ole näkynyt ja laitoin myös pari ystävääni asialle, mutta hekään eivät ole ilmoittaneet mitään. Löysin kuitenkin kivan malliset pohjalliset eräästä kenkäkaupasta ja mietin nyt, pystynkö niistä muokkaamaan kengät. Mutta kaupassa oli vain naisten kokoa eli testaan ensin niillä ja jos toimivat, täytyy käydä etsimässä hyvänmallisia pohjallisia oikealla materiaalilla. Materiaalin kuitenkin täytyy olla sellaista, että se ei tarraudu mahdollisesti kylmässä ja jäisessä maassa kiinni.


5 PÄIVÄÄ AIKAA...
Todella kova kiire ollut, joten alkuperäinen ajatus saada blogia päivitettyä jäi sitten sen sileän tien. Mutta onneksi paniikki ei ole enää niin suuri kuin mitä se noin viikko sitten oli.

Tällä hetkellä Hotarubin asu on kenkiä ja sovittamista vailla valmis. Käärme ja aseet ovat täysin vaiheessa mutta en ota niistä paineita. Tärkeintä on, että asu valmistuu. Vähän harmittaa, että Hotarubin rusetti ei ole sen värinen mitä toivoin sen olevan. Tuntui että väriä ei löytynyt mistään ja kun jotain siihen suuntaan löytyi, kangaslaatu oli jotain todella toivotonta. Piilolinssejä en ole vieläkään saanut aikaiseksi hakea mutta ehkä CyberShop osuu matkani varrelle lähiaikoina!

Yashamarukin alkaa olla jo siinä mallissa, että paniikki ei valtaa minua. Paita on viimeistelyä vailla valmis, samoin housut. Tosin housuissa kävi niin suuri moka: tein niistä istuvat tavalliset housut yhden kuvan perusteella mitään ajattelematta ja kaiken kankaan käytön jälkeen tajusin, että nehän ovat hakaman kaltaiset. Menimme pari päivää sitten hakemaan lisää kangasta housuihin, mutta tietenkään ei löytynyt vastaavaa kangasta! Toivon mukaan kukaan ei huomaa eroa kankaiden välillä!

Kengät ovat myös tekemättä, sillä yhä odottelen toiveikkaana tietoa kavereiltani, josko ovat varvassandaaleja löytäneet. Muutoin pitää tuhota vanhoja cosseja, jotta saan kengät Frostbiteen. Samoin ase on vasta aluillaan. Ja whiplasher todella paljon haluaa itselleen aseen, joten se on tehtävä. Nolona myönnän, että ase on väkerretty Punanaamion välineistä mutta cosplayblogien lukemisen jälkeen olen varma, että seuraavassa cossissa osaan jo käyttää materiaaleja! Frostbitessa on muutenkin luento proppien teosta ja niissä käytettävistä materiaaleista (mitä muuten pitää oma nettiystäväni), joten sen jälkeen viisaampana!

Vähän pelottaa, sillä alustavien ennusteiden mukaan Lahteen on luvattu viikonlopuksi todella kylmää säätä. Mietin tässä, kuinka paljon vaatetta sana tungettua Hotarubin kimonon alle! Mutta ehkä tämä tästä.




2 PÄIVÄÄ AIKAA...
Olen ollut todella ahkera, sillä aika loppuu kohta. Tosin, en jaksa yhtä mittaa tehdä kovin kauan cossia. Minulle cosplay kuitenkin merkitsee kivaa ja tärkeää harrastusta, mutta jos se alkaa pänniä ja ärsyttää sen takia, että teen monta tuntia kiukuspäissäni cossia... ei tule mitään. Teen kaiken omalla painolla ja that's it.

Minulla on kuitenkin nyt Hotarubin kengät valmiina. Tai, vielä niitä pitää vähän parannella ja viimeistellä. Toivon mukaan värjäys pysyy niissä, kengät eivät jäädy minnekään kiinni and so on. Mutta sen näkee sitten. Viimeisenä vaihtoehtona sitten omat talvikengät vaan mukaan ja niillä mennään. Onneksi kengät nyt eivät niin paljon näy kimonon alta. Sain myös sukat tehtyä valmiiksi, mitkä näyttävät kyllä todella hassuilta, oli pakko ottaa oikein kuva! Laitoin halkion liian keskelle eli isovarpaalle on kunnon tila ja muut varpaat saavat kärvistellä yhtä suuressa tilassa! Mutta näyttää se kuitenkin jalassa hyvältä.

Aikaisempi kuva Yashamarun housuista on nyt se valmis kuva. Lahkeet on laitettu pussiin narujen kanssa, jotta sai jonkinlaista kuvaa niiden istuvuudesta ja muodosta. Sovittamisvaiheessa näkee, ovatko narut hyvät vai taittelenko ne vain jalkojen nyörityksen alle. Paita on myös viimeistelty. Kenkiä ei vieläkään ole. Ase on yhtä kesken kuin aiemminkin. Tajusimme juuri, että hanskoja ei ole hankittu! Mutta se nyt onneksi on pieni murhe, kun hanskoja kyllä löytyy näin talvisaikaa.

Mutta sovimme, että tänään on sovittaminen. Hyvä tässä pari päivää ennen conia viimein aloittaa sovitus ja katsoa, mitä kaikkea puuttuu tai mikä ei toimi. Mutta minulla on kuitenkin suuret toiveet kaiken valmiin suhteene, kyllä ne istuvat ja kaikki on hyvin. Peruukit pitäisi ottaa pusseista pois ja sovittaa. Tai jättääkö viime silausten tekemisen vasta coniaamuun? Hah! Yritän välttää sitä, että perjantai-illalla ja lauantaiaamulla ei tarvitsisi muuta kuin laittaa cossit päälle ja menoksi, ei muuta virittelyä. Saa nähdä onnistummeko!

Tavallaan meillä on vain enää tämä päivä aikaa, sillä perjantaina käymme kavereiden kanssa syömässä lounasta ja lähdemme jo puolen päivän aikaan liikenteeseen kohti Lahtea. Eli paljon perjantaina ei ole enää aikaa, muuta kuin käsin tehdä jotain Lahdessa. Hotellikaverit saapuvat vasta illalla eli siinä on hyvä aika myös tehdä käsitöitä. Toivon mukaan kuitenkin saataisiin rauhassa tutustua Lahteen ja käppäillä siellä.

Tähän loppui Making of Basilisk päivitykset, seuraava päivitys tuleekin sitten valmiista cosseista, photoshooteista ja conista. Silloin näkee, onko aseet ja käärme tehtynä, miten kengät onnistuivat, istuivatko asut ja miltä kokonaisuus noin yleisesti ottaen näyttää.


Rauhallista Desucon Frostbiten odotusta kaikille ja conissa nähdään! Tulkaa nykäisemään hihasta, jos vain tunnistatte ja ehditte!

~ destine