sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Black Mokona to Desucon!

Päätin, etten aio tehdä uusia asuja itselleni ennen kuin olen tyytyväinen vartalooni. Sillä viime aikaisiin asuihin en ole ollut tyytyväinen ja kuluttanut turhaa aikaa, rahaa ja vaivaa niihin. Olen kyllä päättänyt Traconin asun, mihin mennessä toivon mukaan olen saanut vartaloni siihen kuosiin, mihin haluan. Kirjoitan kuitenkin Traconin asusta vasta myöhemmin.

En kuitenkaan halua mennä Desuconiin ihan tavallisissa vaatteissa vaan haluan tehdä samalla tavalla kuin Frostbitessä eli laittaa jotain erilaista päälle. Erilaista, mikä olisi helppoa ja yksinkertaista tehdä.

Sainkin inspiraation, kun selailin Facebookissa kuviani ja sieltä tuli eteen viime vuonna Traconista ostetut pehmolelut. Olen aina halunnut tehdä fursuitin tai kigurumin mutta en ole keksinyt minkä tekisin. Aloin kuitenkin ajatella, että fursuitin tekeminen on melko vaikeaa, eikä lainkaan helppoa ja yksinkertaista niin kuin olin ajatellut. Kigurumin toisaalta haluan tehdä lähinnä vain kotioloin lököasuksi, sillä en usko näyttäväni suloiselta kigurumissa vaikka kuinka kuvittelisin.

Lopulta keksin, mitä haluan tehdä. Eli Desuconissa nähdään minut Black Mokonan ihmisversiona! Innostuin kovasti ideasta, että oli pakko heti aloittaa blogipäivitys. Mukaan coniin tulee tietysti meidän pieni Black Mokona -pehmolelumme.

Kun hieman googletin, löysin myös todella hyviä cosseja Black Mokonasta. Aionkin niiden avulla toteuttaa oman asuni. Tässä muutamia kuvia:


Tykästyin kovasti ideoihin, miten muut cossaajat olivat toteuttaneet ihmisversion. Aionkin tehdä hieman nousevat korvat, luultavasti kananverkkohäkkiä pitämään niitä ylhäällä. Sekä helmasta levenevän ja kohoavan hameen. Haluaisin myös kovasti tehdä otsassa olevan timantin itse, sillä on nähnyt blogeissa hyviä ohjeita sen tekemiseen. Katsotaan miten minun käy!

Olemme whiplasherin kanssa jo hieman puhuneet Desuconista ja miettineet hänelle asua. Siitä tulee päivitys hieman myöhemmin. Yritin kyllä kovasti saada whipin innostumaan, että hän tekisi miespuolisen ihmisversion Black Mokonasta mutta valitettavasti olin ainut, joka siitä innostui.

Desuconin liput tulivat tänään myyntiin ja nappasinkin ensimmäisten joukossa loput. Tosin, seuraavaksi iski hienoienn yllätys: suurin osa Lahden hotelleista on jo täynnä ja jäljellä on enää melkoisen kalliit hotellit. Eli saa nähdä, miten meidän Desuconin käy, sillä liian kalliiseen hotelliin emme mene, enkä halua enää toistamiseen lattiamajoitukseen. Onneksi lipuilla on kahen viikon maksuaika ja tilauksen voi peruuttaa, mikäli tilanne näyttää huonolta.

Mutta innostuin tästä asusta todella paljon, eli viimeistään Traconiin toiseksi päiväksi sitten Black Mokona!

~dessu

3 kommenttia:

 1. Apua, luin tämän vasta nyt ja tämähän on aivan IHANA! Loistava idea, ehdottomasti toteuttamisen arvoinen! (mitenkä niin sekosin tästä :D)

  Joko muuten löysitte majoituksen Lahdesta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaa vaan kun itse keksin sen, olin ihan täpinöissäni! Jotenkin out of the blue tuli idea ja sitten rakastuin siihen ^^ Kiva saada joku vähän tommonen hassun kiva asu päälle : )

   Mennään Mukkula Campingin kesämökkiin, se on noin 10min ajomatkan päässä Lahdesta. Vessa tosin on huoltorakennuksessa mutta se on 50metrin päässä, joten no worries. Että ihan kiva kokeilu, kun ei haluttu maltaita maksaa hotellista!
   ~dessu

   Poista
 2. http://millacosplay.blogspot.fi/2013/04/yhyy-im-it.html you're it!

  VastaaPoista