tiistai 16. huhtikuuta 2013

Matkalle Japaniin!

Olemme whiplasherin kanssa halunneet Japaniin jo pidemmän aikaa ja viime syksynä varasimmekin lennot Naritan lentoasemalle. Nyt odotus on ohi ja keskiviikkona lento lähtee Helsinki-Vantaan lentoasemalta!

Varasimme viime syksynä ja hotellinkin, minkä saimme noin -40% (en muista tarkkaan) alennuksen. Yövymme neljä yötä Sun Members Hotelsissa Shinjukussa hintaan 280€. Hotellihuoneessa on ilmainen netti eli pystymme laittamaan Facebookiin kuvia ja kuulumisia matkan ajan. Onhan siellä paljon muitakin hienoja ominaisuuksia, mitä voisin hehkuttaa. Kiva päästä kylpyammeeseen pitkän päivän jälkeen loikoilemaan ja katsoa teräväpiirtotelevisiota ennen nukkumaan menoa (ehkä näemme jotain hassuja ohjelmiakin!) Hotelli on vain muutaman minun päässä Shinjuku Stationista, mistä pääsee melkeinpä minne tahansa Tokiossa.

Neljä kokonaista päivää tosiaan ehdimme tällä matkalla vain olla Japanissa. Syy siihen on se, että whiplasherilla oli vain tietty määrä lomapäiviä käytettävissä, joten menemme katsastamaan paikan ensin. Uudestaan Tokioon olemme todellakin menossa ja vähän pidemmälle reissulle sitten!

Mikäli vain löydämme kaikki paikat, niin Shinjukussa olisi tarkoitus vierailla Square Enixin kaupassa, Capcom Barissa ja 100 yen shopissa, missä kaikki tavarat maksavat 100 jeniä eli vajaa euron! Hotellimme on myös aivan erään puiston vieressä, minne voi mennä esimerkiksi piknikille. Akihabarassa olisi Akihabara Stationin läheisyydessä Super Potato ja muutenkin paljon mielenkiintoisia paikkoja, kuten Anime Center, Gundam Cafe... Minatosta löytyy Pokemon Center ja Korakueniin on pakko päästä kokemaan Moomin cafe and bakery, missä saa palvelua suomeksi! Shibuya täytyy käydä kokemassa ja sieltä etsimme Cospan (löytyy muualtakin Tokiosta), mikä on kuulemma aika pieni cosplaykauppa. Uenossa olisi myös hienoa päästä käymään ja katsastaa puisto, temppelit ja muita paikkoja.

Katsotaan tosiaan missä kaikkialla ehdimme käydä ja mitkä kaikki paikat löydämme!

Saimme hyviä vinkkejä kavereiltamme, jotka ovat käyneet Japanissa ja Tokiossa. Hieman epävarmuutta koen julkisilla liikkumisesta, että osaammeko varmasti matkata niiden kanssa. Onneksi Shinjukussa on paljon kaikkea, missä haluamme käydä ja kaikki ovat kävelyetäisyyden päässä.

Haluaisimme kovasti nähdä kirsikankukat, mutta ne alkoivat kukkia kuulemma etuajassa ja se olisi muutenkin ollut hilkulla, kukkivatko ne vielä huhtikuun puolivälissä. Olen yrittänyt googlettaa, ovatko ne vielä kukassa mutta en ole oikein löytänyt tietoa...

Kunnon matkapäivitys tulee, kunhan pääsemme takaisin Suomeen!

4 kommenttia:

 1. Ikävä kyllä Tokion alueella kirsikankukat ovat kuulemma hyvin pitkälti jo kadonneet, Hokkaidossa kukkivat vielä :( Näin ainakin Tokiossa opiskeleva ystävä totesi kun kyselin. Mutta toivottavasti näkisitte edes jonkun puun vielä kukkimassa siellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin vähän oletinkin. Harmittaa kyllä, että kirsikankukkia ei päästä näkemään. Mutta ehkä ensi kerralla!
   ~dessu

   Poista
 2. Hyvää matkaa ja toivottavasti matka on loistava! Itsekkin joskus tahtoisin Japanissa päästä käymään, mutta siihen menee vielä aikaa! Ottakaa paljon kuvia muistoksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Kyllä meilläkin siinä meni aikaa ennen kuin matka muuttui todeksi, kyllä säkin vielä pääset! : ) Ja paljon kuvia todellakin otetaan! Katsotaan kuinka suuren postauksen teen tänne, vaikea päättää monista tuhansista kuvista : D
   ~ dessu

   Poista