tiistai 18. kesäkuuta 2013

cosplaysuunnitelmia loppuvuodelle


Nyt on taas aika puhua cosplaysuunnitelmista, kun Desucon on ohi. Traconin cosplaysuunnitelmat on jo tehty mutta saattaa olla että ne vaihtuvat - yllätys yllätys! Muutama tapahtuma tulee myös lisää tälle vuodelle, mikä tietää lisää suunnitelmia. Aloitetaan aikajärjestyksessä.

FINNCON 5.-7.7.
Menemme luultavasti yhdeksi päiväksi Finnconiin palloilemaan ja whiplasher sai ajatuksen, että laittaisi Star Warsin Darth Maul cossinsa sinne päälle - teemaan kun sopii. Aloimme katsella sith-kuvia ja minäkin halusin teemaan sopivan asun!

Päädyinkin Twi'lekiin, sillä ihastuin lekkuihin! Myös Togrutoilla on lekkut mutta hieman lueskelin muistin virkistykseksi roduista ja mielestäni Twi'lekin historiikki ja lekkujen määrä sopii nyt parhaiten minulle. Löysin myös hahmon Star Wars Galaxies Trading Cardsin peleistä, Rachi Sitra ja hänestä tehdyn väritysversion, mikä minusta on sith versio:

Ja saamme luultavasti kaverimme mukaan Jawoina! He ovat lyhyitä ja pieniä eli Jawat ovat juuri hyvät cossit heille ^^

LONDON ANIME CON 20.-21.7.

London Anime Coniin päätimme tehdä Narutosta tutut Tsunaden ja Jiraiyan. Syitä hahmojen valintaan ja muusta on tulossa vähän pidempää postausta.


TRACON 14.-15.9.
Alun perin Traconiinhan piti tulla Soul Caliburista Sophitia ja Mitsurugi mutta luultavasti Mitsurugi jää pois. Tavoitteena on saada kuitenkin Sophitia Traconiin. Syy Mitsurugin pois putoamiselle on Batmanista tuttu Kaksinaama, mikä alkoi kiehtoa whiplasheria ja hän haluaisi sen Traconiin toiseksi asuksi (Darth Maul toisena). Kyseessä olisi Kaksinaaman sarjakuvaversio:


MUITA SUUNNITELMIA
Bleachin katsomisen jätin muutama vuosi johonkin Arrancar Arcin kohdalle, koska tylsistyin. Nyt olemme alkaneet katsoa Bleachia alusta asti, kun whip ei ollut sitä koskaan nähnyt, ja innostuin sarjasta uudestaan.

Cossiasuksi valikoitui Rangiku Matsumoto. En vielä tiedä, ehdinkö tehdä hahmoa tänä vuonna.. Riippuen vähän siitä, onko laihdutusprojekti ottanut tuulta siipien alle eli tuleeko Sophitia Traconiin vai ei. Jos Sophitia siirtyy, niin sitten Rangiku koska löysät shinigamivaatteet!
Ja kun whiplasher lähtee siihen mukaan, niin paricosplayna hahmot siirtyvät ainakin ensi vuoteen. Hahmona whipillä olisi Shunsui Kyoraku.


True cossaajana aionkin pyhittää Juhannuksen cosplaylle! Koska whiplasher on töissä, vietämme Juhannuksena kotosalla ja mikä olisikaan parempaa cossien teko aikaa? Katsotaan josko pitäisin blogia yllä Juhannuksen ajan ja kaikkia lukijoita ajan tasalla~

Mitäs suunnitelmia muilla on loppuvuodeksi ja mihin coneihin olette menossa?

~dessu

2 kommenttia:

 1. mulla on seuraava coni vasta tracon :( hyvä sinänsä koska silloin jää paljon aikaa tehdä cosseja, sitten seuraava on fanfest lokakuussa ja sit loppuvuodesta mennään varmaankin Ruotsiin scificoniin :) cossi suunnitelmissa olisi Duela Dent ja Pixie X-menistä trqaconiin, fanfestiin en vielä tiedä, laitan ehkä Pixien sinnekin. Scifi coniin pitäisi saada Star Trek ryhmä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta loppuvuodesta sulle noita coneja kertyy! : ) Ehdit niihin kunnolla tehdä cosseja, kuten sanoit. Haluaisin myös joskus mennä Ruotsiin johonkin tapahtumaan, NärCon on ollut mielessä jo pitkään.

   Duela Dentin kanssa sitten yhteiskuvia Kaksinaaman kanssa, kuten jo puhuttu! ; ) Ja Pixie vaikuttaa todella mielenkiintoiselta, odotan innolla lukea, miten teet siivet, siitä jokin ohjeistus tms!

   ~dessu

   Poista