sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Voihan desu sentään~

Vajaa iikko Desuconiin. Ja minä lähden tänään leirille ja tulen takaisin perjantaina, kun Desu alkaa. Eli  olen tässä muutaman päivän aikana tehnyt todella paljon kaikkea pientä, että saan valmiiksi kaikki, mitä Desuconiin haluan ottaa mukaan. Paniikki!


Olen koko kevään viettänyt niin sanotusti rentoa aikaa. Japanin matka vei myös aikaa, kun sitä suunniteltiin ja mietittiin, käytiin ja koettiin, masennuttiin takaisin Suomeen paluusta ja sitä rataa. Ja yhtäkkiä onkin jo kesäkuu ja Desu kutsuu?!

Black Mokona on nyt valmis ja sen valmistumista helpotti kovasti se, että sain sen melkein ensimmäisellä kerralla valmiiksi. Ja koska huppu ei näyttänyt päässäni hyvältä, päätin jättää hupun hartioille ja tehdä korvat hiuspantaan. Näin ollen en koe raivokohtauksia hupun kanssa ja peruukkikin voi paremmin ilman huppua päällä. Laitoin korviin myös rautalangan sisälle, jotta niitä voi käännellä ja väännellä.



Saan myös Minorealta lainaksi Black Mokona-repun, sillä en ehtisi tehdä laukkua valmiiksi, kiitus kiitus!

Ainoat asiat, mitkä oikeastaan puuttuivat, ovat otsa- ja korvakoru. Otsakorun aion teen Fimosta ja kokeilin onneani sen kanssa. Ostin Fimo-massaa Presentosta ja samalla myös ainetta, mikä saa massan kiiltämään. Löysin netistä todella hyvät sivut, mitkä kertovat perustietoa fimomassasta.

Viipaloin pienen palan fimoa, mitä lähdin kädessä vaivaamaan. Ostamani fimo oli todella pehmeää, joten se oli hetkessä notkistunut. Pyörittelin sitä sitten käsissäni niin, että sain haluamani muodon. Sivuilla oli hyvä ohje, että kannattaa käyttää vinyylikäsineitä, jotta massaan ei jää sormenjälkiä. Minulla ei tietenkään sellaisia ollut, joten sai olla varovainen niiden sormenjälkien kanssa.

Muotoillut fimopallot menivät 110-asteiseen uuniin puoleksi tunniksi. Sen jälkeen hioin niitä vähän ja maalasin päälle kimaltavuutta antavalla fimo-lakalla ne. Kuvaa ei nyt tule siitä, miltä fimopallot näyttävät lakattuina, sillä unohdin ottaa kuvan! Mutta allaolevassa kuvassa näkyy Black Mokonan korvakoru, missä pallo on lakattu.

Korvakorun tein fimomassasta ja softiksesta, minkä maalasin hopeaksi. Liimasin pikaliimalla fimopallon softikseen ja koru kiinni korvaan. Tein varmuuden vuoksi kaksi korvakorupalloa, jos pikaliima pettää.

Otsakorun liimaan iholiimalla otsaan. Darth Maulia varten ostettu liimaputeli tulee mukaan ja liimaa varmaan saa aika usein lisätä, sillä koru on sen verran painava, etten usko sen pysyvän kovin kauan paikoillaan.

Surullinen uutinen koskee whiplasherin cossia eli Mitsurugia. Minulla ei ollut mitään mahdollisuuksia saada sitä valmiiksi. Koko ajan sen tekeminen jäi ja jäi. Kankaita ehdimme kyllä hankkia mutta... Ajatuksena on nyt kierrättää jotain vanhaa pukua ja siirtää cossi Traconiin. Sen whip saa päättää sillä aikaa kun olen leirillä ja katsoo, millä cossilla ilmestytään paikan päälle.

Desuun tulemme joko perjantaina piipahtamaan tai sitten vasta lauantaina pelipaikalle. Tulen perjantaina leiriltä sen verran myöhään, etten tiedä jaksaako sitä vielä Desussa pyöriä. Lähdemme kyllä ajamaan suoraan Lahteen ja Mukkula Camping alueelle, missä on mökki vuokrattuna.

Suurin osa tavaroista on Desu-pakattu, mutta onnekse tulen piipahtamaan kotona keskellä viikkoa ja perjantaina teen loput pakkauksista. Hieman harmittaa, kun on sellainen olo, että olisin ehtinyt tehdä whipin asun, jos en olisi ollut leirillä ennen Desua. Mutta tiesinhän minä sen jo pitkään. Mutta silti. Onneksi menemme heinäkuussa London Anime Coniin eli sinne tulee molemmille asut, niin se vähän helpottaa!

Desussa nähdään!
~dessu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti