keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Cosvisionin cosplaysuunnitelmat

Cosvision alkaa jo kovaa vauhtia lähestyä ja asut valmistuvat hitaasti mutta toivon mukaan varmasti. Toivottavasti saisin loppuviikosta hieman WIP-tekstejä laitettua asuista.

Suunnitelmina on, että whiplasherille on tulossa Assassinä's Creed Brotheroodin Ezion asu.


Minulla suunnitelmat ovat puoliksi auki. Lauantaina olen melko varmasti tulossa Magin Gyokuenina, sillä Sipsinekun kanssa on photoshootsuunnitelmia hänen Hakuryu asunsa kanssa. Sunnuntai onkin sitten vielä kysymysmerkkinä. Eli auttakaa päätösten kanssa!

Erza - Fairy Tail

 Yamuraiha - Magi

Sheena - Tales of Symphonia


Casual!Wonder Woman - Marvel

En muista suunnittelijaa, mutta lisään kunhan muistan/löydän nimen

Ainoastaan casualversio Wonder Womanista on vielä kesken, sillä olen tekemässä sitä siskoni syntymäpäiväjuhliin, missä teemana on supersankarit. Muut asut ovat valmiina, joskin pientä hienosäätöä ja korjauksia pitää jokaiseen tehdä.

Mikä olisi sunnuntain asu?

5 kommenttia:

 1. äitiiiii <3

  ja ehdottaisin Sheenaa :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, etköhän sä äidin saa paikalle! ^^ Ja kannattaa tehdä hieno äitienpäiväkortti, sen kanssa voisi saada parit hauskat kuvat! : D

   Ja Sheena on kyllä vahva ehdokas. Täytyy katsoa kuinka paljon aikaa jää asun muokkaamiseen, sillä vaikka painonpudotus on hyvä asia mulle, se ei ole sitä asuille : DD

   Poista
 2. Minä taas sanoisin Yamuraiha (: On niin hauskan värinen hahmo, huutaa kilometrin päähän: olen fantasiahahmo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yamu on kyllä ihana ^^ Kivat värit tosiaan, rakastan peruukkia! : ) Ja Yamua ei paljon tarvitse korjailla, eikä juurikaan kaventaa toisin kuin Sheenaa. Decisions, desicions!

   Poista
 3. Heitän ääneni Sheenalle; Tales of Symphonia cosseja on aina ilo nähdä!

  VastaaPoista