keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Desuruuhka

Desuconin lipunmyynti oli perjantaina 18.4. ja sitä ennen Frostbitessä etuoikeuden ennakkolippuihin lunastaneille 11.4. Desucon on jo monena vuotena myynyt loppuun ja viime vuonna liput menivät aika nopeasti. Uudistuksia lipunmyyntiin tehtiin mutta siitä huolimatta desuruuhkaan ei pystytty kunnolla varautumaan.

Ensimmäisen tiedon mukaan liput menivät puolessa tunnissa ja suurin osa saikin päivitellä selainta ruuhkan aikana. Seuraavaksi tuli tieto, että ruuhka aiheutti ongelmia ja että ruuhkan aikana tilatut ylimääräiset liput tulevat seuraavana päivänä myyntiin. Vielä sunnuntaina oli muutama lippu jäljellä mutta nekin menivät pääsiäisen pyhinä melko nopeaan. Eli tapahtuma on nyt virallisesti loppuunmyyty.

Minulla oli myös ystävieni kanssa desupaniikki ja olimme monella koneella odottamassa lipunmyyntiä, jotta edes joku pääsisi ruuhkan läpi lippuja tilamaan. Onneksi saimme liput ja Desucon odottaa kesäkuussa!

Desuconin ohjelmakarttakin julkaisiin tuossa jokunen aika sitten ja hieman aloin jo ruksimaan, että mitkä ohjelmat mahdollisesti minua kiinnostaisi.


Täytyy katsoa lähempänä tapahtumaa, ehdimmekö perjantaina conialueelle vai ei. Ja muutenkin, aina suunnitelmat eivät mene niin kuin suunnittelee vaan muutoksia tulee sitä mukaan, kun kello menee eteenpäin.

Mitä suunnitelmia teillä muille on Desun ja ohjelman suhteen?

Ruuhkaa aiheuttaa myös cossit. Niin paljon suunnitelmia, jonkun verran valmiita asuja ja paljon tekemättä. Vaikka Desuun onkin vielä reilu kuusi viikkoa (niin vähän?!), sitä ennen on Cosvision ja Kikucon sekä paljon cosplaysuunnitelmia eli en voi vielä varmaksi sanoa, mitä kaikkea Desussa tullaan näkemään.

Ezio on kovaa vauhtia valmistumassa, siitä lähiaikoina postausta, ja on tulossa whiplasherille jo Cosvisioniin mutta myös Desuconiin. Omista asuista en osaa sanoa, sillä Desussa olisi Fairy Tail ryhmäcosplay, mihin olen alustavasti ilmoittautunut. Vielä en ole varma, millä hahmolla ; ) Ajatuksena oli jo Cosvisioniin tehdä Assassin's Creedistä paricosplay whipin kanssa mutta se siirtyy Desuun tai Traconiin. Minulla on kuitenkin myös kova kutkutus laittaa kaikille päiville eri asu Desussa päälle, mutta katsoo miten sen kanssa lopulta käy!

Varmaan tässä lähiaikoina taas postausta tämän vuoden cosplaysuunnitelmista tai ennemminkin cosplayhaaveista. Ja tulossa on myös WIP-postauksia asuista, mitä tässä kevään aikana olen pikkuhiljaa tehnyt.

Mitä cosplaysuunnitelmia teillä on Desuun?

1 kommentti:

  1. Itsepä en desupaniikkiin tänä vuonna joutunut, kun ollaan desun aikaan just siellä japanissa :'D vähän nauroin kun FBtä selaili perjantaina (olen kamala, ei saisi ;_; mutta nauroin silti)

    VastaaPoista