tiistai 29. toukokuuta 2012

Editing: Suzaku 1/2

En tiedä, mikä minua on viime aikoina vaivannut. Onko kyse sitten siitä, että naiscossit ovat täysin uutta minulle, ettei mikään tunnu menevän hyvin. Vai onko vartaloni paisunut niin paljon, ettei cossit näytä hyvältä päällä. I do not know. Sen kuitenkin tiedän, että jälleen kerran Ivy-cossini siirtyy. Tarpeeksi kauan, kun on saman asun kanssa vääntänyt ja kääntänyt, saman kohdan kanssa vääntänyt ja kääntänyt, niin ei enää jaksa.

Alunperinkin minulla oli ajatuksena laittaa vanha Suzaku-cossini päälle Desuconiin yhdeksi päiväksi. Nyt cossista vain tuli Desun ainoa cossi. Viime vuonna, kun tein Suzakua, minulla oli hienoisen pienoinen kiirus. Joten en saanut tehtyä ihan kaikkea, mitä ajattelin.

Tässä pari kuvaa minusta Suzakuna:Ja tässä sitten pari screenshottia mangasta, missä näkyy Suzaku ja valitsemani asu:

Ensimmäisessä kuvassa näkyy vähän paremmin hametta, vaikkei ihan loppuun asti. Kuvassa myös selkeästi näkyy, että leveissä kanttinauhoissa on kuviointia, eikä se ole pelkkä yksivärinen kaistale. Kuvasta näkee myös, minkälainen hiustyyli Suzakulla on. Valitettavasti minulla menee jakaus juuri väärältä puolelta päätä mutta ehkäpä kukaan ei sitä huomaa. Viime vuonna käytin peruukkia Animeconissa mutta Traconissa olin omilla hiuksillani. Molemmilla kerroilla hiukset olivat aika pliisut, kun vertaa lähdekuvaan. Eli nyt on tarkoituksena saada vähän paremmat hiukset Suzakulle, kun hiukseni on leikattu siihen tyyliin, että harjoittelemalla saisin niistä samankaltaset. Kuvassa näkyy myös, että Suzakulla on kynsilakkaa: viime vuonna käytin punaista mutta tänä vuonna luultavasti mustaa, sillä kynnet on samaa väriä alla olevan paidan kanssa

Toisessa kuvassa näkyy paremmin, että Suzakulla on myös huulipunaa. Viime vuonna en laittanut, koska en pidä huulipunasta mutta tänä vuonna voisin hakea oikein tummanpunaista huulipunaa itselleni. Kuvasta näkyy myös, miten Suzakun hiukset ovat laitettu. Minulla ei aivan yhtä paljon tukkaa ole, vaikka sitä onkin paljon, eikä noin suurta takaraivoa. Mutta yritän tehä itselleni nutturan, minkä päälle laitan peruukista tehdyn nutturan. Omissa cossikuvissani nutturaa ja hiusten takaosaa ei juurikaan näy, mutta nuttura kuitenkin löytyy! Minulla ei myöskään ollut ihan noin pitkiä etuhiuksia, enkä varmaan tänäkään vuonna aio ihan niin pitkiä itselleni laittaa.

Kuvissa ei näy sitä, että hame loppuu noin polviin asti ja alla on mustat legginsien tapaiset housut. Kenkinä tavalliset ballerinat. Nämä kaikki minulta siis tietenkin löytyy. Jos löytyy halvalla, ostan paljon mukavammat ballerinat, mitä minulla tällä hetkellä on. Viime vuonna käytin paksuja sukkahousuja hameen alla, mutta totesin myöhemmin, että alushousuni näkyvät sieltä läpi... eli legginsit tänä vuonna, niin en vilauttele.

Onnistuin tekemään puhvihihat, mutta viime vuonna en saanut niitä järkevästi nousemaan ja ne olivat aika latistuneet. Eli hihoja pitää parannella. Aion nyt ommella pumpulikangasta ympäriinsä hihaa, että se nousee tasaisesti. Mikäli en ole ommellut nauhoja kiinni yläosaan, aion myös tehdä hihojen nauhoista pidemmät, mitä minulla oli. Ne jäivät vähän tyngiksi.

Tärkein muokkauksen kohde on jo aiemmin mainitut leveät kanttinauhat, vai miksikä niitä nyt kutsuisi. Aion kangastussilla tehdä kuvassa näkyvää kuviointeja kaistaleisiin. Siinä tulee olemaan suuri työ, sillä kuviot pitää näkyä molemmilla puolilla. Peukut pystyyn, että tussi menee kangaskerroksien läpi!

Ja mahdollisesti saan whiplasherin mukaan paricosplayhin Yami no Matsueista! Mutta siitä lisää seuraavassa blogitekstissä!

~ destine

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti