sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Making of: Ivy (Soul Calibur IV) 2/?

Päätin aloittaa Ivyn asun nyt siitä hankalammasta päästä eli yläosasta. Käytän koeversiossa vanhaa lakanakangasta, huvittavaa että se on oikein kunnon pinkki! Aion nyt oikeasti ottaa paremmin huomioon ne rinnat ja tehdä ehkä vähän pienemmät, mitä Ivylla todella on, jotta saan yläosan istumaan. Käytin mallina omia rintaliivejäni ja yritän sitä kautta saamaan niistä istuvat. Viime vuonna yläosan rinnat olivat jotain niin kamalaa, että ne näyttivät joltain Austin Powersin leffan robottichicksien rinnoilta!

  

Okei, en tiedä miksi, mutta oli ihan pakko lisätä nuo kuvat! Eihän niissä nyt oikeasti mitään samaa ole, mutta tuo mielikuva minulle tuli!

Tärkeää tällä kertaa oli oikeasti tehdä siitä rintavarustuksesta tarpeaksi leveä. Enkä nyt tarkoita, että mahdollisimman isot boobsit, vaan leveät siinä mielessä, että tissini eivät pursoile kaikkialta ulos. Pinkin lakanakankaan kanssa tein myös niin, että otin selkeät mitat kaikkialta ja tein kunnon kaavat itselleni siitä, ettei vyötäröä tehdä pelkästä yhdestä suorasta kaistaleesta vaan pitää ottaa huomioon, miten rinnat kaartuu ja tehdä se sen mukaan. Nyt oikein ajatuksella, eikä kovalla kiireellä! Koeversio oli pakko tehdä, etten tuhlaa kangasta kokeiluihin, kuten viimeksi...

Kävin kangaskaupassa vähän ostamassa kankaita, jätin kaikki kanttinauhat sun muut ostamatta, sillä ostan ne vasta kun asun pohja on valmis, että tiedän kuinka paljon sitä todellisuudessa ostan. Kamppailin yhä asun värin kanssa, lopulta ostin mustaa kangasta missä on hieman harmahtavaa sävyä. En löytänyt sitä kangaslaatua mitä olin ajatellut, mutta olen silti ihan tyytyväinen tuohon. Löysin myös ihan loistavan kankaan asun vuoreksi! Juuri oikean punertavan liilahtava kangas, eikä se maksanut kuin 2,80€/m! Kuvan väri on lähes oikea. Ostin myös luita, jotta saan yläosan tukevaksi. Päätin laittaa ne vuorikankaaseen kiinni, niin ei näy mitään ylimääräisiä ompeleita kun teen kanttinauhasta kujan luille.

Viime vuonna käytin hihoissa ja rintakehässä sellaista kangasta, mitä oli todella hankala käsitellä: se liukui ja lipesi, vaihtoi koko ajan muotoa kun sitä vähänkin liikautti... nyt käytän tyllikangasta siimä. Tarkoituksena on myös hihoihin tehdä iso kuviointi, saa nähdä miten siinä käy. En vielä tiedä teenkö sen kangastusseilla vai millä.

Hihoihin tein viime vuonna pahvista koristeet, samoin vyön soljen, mutta nyt viisastuneena aion käyttää softista siihen. Uskomatonta mutta kyllä, kultainen metallisuihke värjäsi softiksen aika hyvin. Näkee ettei softis ollut nyt aivan paras materiaali suihkeelle, mutta nyt se näyttää lähinnä säteilevältä, eikä väri ole niin tasainen. Nyt toivon, että jaksan tehdä hameen kuvioinneista kontaktimuovisabluunan ja värjätä hameen kuvioinnit myös metallisuihkeella, jotta kuviosta tulee tasainen ja samanvärinen muiden kanssa. Suihkeen kultainen väri on muutenkin paljon parempi mitä kultainen kangasvärini. Kuvassa väri on lähes tulkoon sama. Tarvitsen metallisuihketta lisää ja se tarkoittaa retkeä Tarjoustaloon, mistä silloin ostin suihkeen.

Tähän mennessä olen ehtinyt leikata sekä vuori- että päälikankaan ja ommellut vuorikankaan yläosan. Vielä pitää kiinnittää luut kiinni. Ostin piilovetoketjun ja tulee olemaan mielenkiintoista ommella molemmat kankaat siihen kiinni, niin että se myös näyttää hyvältä ja on piilossa!

~destine


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti