perjantai 7. syyskuuta 2012

Making of: Raphael 2/2

Toivotaan parasta Raphaelin suhteen. Meillä oli hieman vaikeuksia löytää hyviä kenkiä whiplasherille, jotta voisin alkaa tehdä niistä shoecovereita. Muutenkin tuntuu, että Raphaelin kanssa oli paljon hankaluuksia vaikka onkin simppeli cossi. Aloitin Desun jälkeen tekemään Raphaelia, sitten tein Ivyä ja lopulta Raphael valmistui viimeisena.

Sain tehdä aika paljon kanttinauhoja Raphaelin asuun. Sormet taas huutavat hallelujaa, kun tein kaiken käsin... Punaisesta liivistä vielä vähän puuttuu. Ovat vähän ryppysiä, koska en ole ehtinyt silittää niitä. Valkoiseen paitaan tein kuvan ottamisen jälkeen vielä punaiset hihat sinne alle.


Peruukin tilasimme jo muutamia viikkoja sitten, vielä emme ole ehtineet muokata sitä. Mutta mielestämme todella hyvän värisen löysimme, aina kun ei voi olla varma, minkä värinen peruukki sieltä loppujen lopuksi tulee.

Shoecovereiden tekeminen meni kyllä vähän turhan tiukille. Yritimme etsiä kirpputoreilta hyviä kenkiä shoecovereiden pohjiksi, mutta turhaan. Lisäksi kaikki mitkä oltaisiin voitu jotenkin edes hyväksyttää, maksoivat sen 20€ ja jokseenkaan ei haluttu maksaa niin paljon kengistä, mitä ei tule toiste käyttämään. Joten päätin tehdä shoecoverit whiplasherin maihareiden päälle. Aikaisemmin olin liimannut ja teipannut ja ties mitä shoecoverit kiinni kenkiin, mutta nyt maihareisiin ei saanut jäädä jälkeäkään! Eli tein shoecoverit ja laitoin ne kiinni kuminauhoilla, idean sain eräältä toiselta blogin pitäjältä ja kaveriltani, Sugar Peachesilta.

Hanskat tein niin, että ostin tavalliset nahkahanskat ja lisäsin rannekappaleen keinonahasta, jotta sain sen näyttämään kunnolliselta. En ole kovin hyvä tekemään sormikkaita, joten tuo oli paras ratkaisu.

Kengät, vyö ja hanska ovat kaikki samaa ruskeaa väriä, milä aiheutti pientä mietintää. Päätin kuitenkin lopulta ostaa värisprayta, jolla värjätä kaikki samanväriseksi. Tämä mahdollisti hanskan tekemisen oikeasta hankasta ja keinonahasta. Vähän mietitytti miten sprayväri otti kiinni keinonahkaan...ostimme ruskeaa sprayta ja keinonahkaan sitä suihkuttaessa, siitä tuli kuparia. Noooooh, kait mar se nyt menee.

Tässä kuva kengistä ja hanskoista. Vyöt ovat ihan vähän vielä kesken. Onneksi tässä on vielä tämä päivä aikaa töiden jälkeen!


Miekan whiplasher osti Pilailupuodista ja se muokataan vielä tänäiltana. Ehkä se on hieman lyhyt, mutta parempaakaan ei löytynyt. Koskaan ei saa jättää viime tippaan sellaisia asioita, joita pitää helppoina! Koska ne ei koskaan ole sitä...

Mutta toivotaan nyt parasta. Traconin raportista saatte sitten nähdä, millaisia kuvia cosseista otettiin. Siellä nähdään!

~destine

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti