torstai 11. heinäkuuta 2013

Cosplayedistystä ja photoshootpaikkojen katsastelua~

Olimme maanantaina whiplasherin kanssa pyöräretkellä Ruissalon kasvitieteellisessä puutarhassa. Puutarha on muuten ihan ilmainen ellei halua mennä kasvihuoneisiin.
yritys söpöilykuvasta ^^
Puutarhassa kävellessä löysimme kauniita paikkoja ja cossaajille tyypilliseen tapaan katsoimme paikkoja sen mukaan, mitkä toimisivat hyvin photoshootissa. Puutarha sopii ehdottomasti hieman samurai- tai ninjatyylisiin cosseihin, kuten tuleviin Naruto ja Bleach cosseihin, näin esimerkiksi. Tästä syystä sainkin lisäintoa cossien tekemiseen! Vaikka tarkoituksena oli viikonloppuna tehdä Naruto cosseja, jostain kumman syystä mattoveitsi-episodi hieman pilasi tätä intoa. Sen lisäksi kipeällä tupposormella oli todella hankala ommella käsin ja nuppineuloittaa.

Tässä pari kuvaa, mitä otimme puutarhassa:

vaaleanpunaisia lumpeita<3
Kaikesta huolimatta, hyviä uutisia cossirintamalla! Onneksi kävimme puutarhassa, jotta sain innostukseni takaisin, sillä Lontoon matkaamme ei kuitenkaan ole kuin noin reilu viikko aikaa. Sillä mieluusti en raahaisi ompelukonetta mukaan Lontooseen!

Nyt cossit ovat oikeastaan melkein valmiita. Halusin saada cossit valmiiksi ennen kuin lähdemme viikonlopuksi Kemiin. Jiraiyan käsissä ja jaloissa olevat härpäkkeet ovat viimeistelyä vailla valmiit. Ostimme verkkosukkahousut ja sinistä kangasta, mitkä yhdistin. Seuraavaksi kuvia siitä, miten olen muutamia osia tehnyt cossissa.

Kuva Jiraiyan pergamenttirullan valmistuksesta:


Kuva Jiraiyan otsa-armorista:

Melkein valmista. Pikaliima loppui kesken, joten en ehtinyt viimeistellä armoria. Sarvet kiinni, pienet pallurat kiinni ja joustonauhalla kiinni.

Kuva Tsunaden kaula- ja otsakorusta:

Tein kaulakorun osat tosiaan fimomassasta. Hopeiset pallurat tein ensin sinisestä fimosta: muotoilin palloksi, mihin painoin kaaren kiinni. Sen jälkeen kastoin pallot akryylimaaliin ja annoin kuivahtaa.

Tässä vielä pari kuvaa, millä fiilistelen tulevaa London Anime Conia:

pakko ottaa jotain tissikuvia! ihan vain koska boobies! 8D
 Sekä pari herkempää ja tunnellisempaa kuvaa:Finnconista sen verran, että se nyt jäi sittenkin väliin meidän osalta. Oma sith-asuni ei vain valmistunut ajoissa vaikka onkin 85% valmis. Ja Darth Maulin kaljun muokkaus päätyi siihen, että whipillä oli pikaliimaa hiuksissa. Olimme myös edeltävänä viikonloppuna olleet Tuska-festivaaleilla, joten minulla ei ollut inspistä lähteä ajamaan Helsinkiin. Photoshoottia pidetään, kunhan asut valmistuvat!

Saatamme ehtiä ennen Lontoota ottamaan kaverin kanssa photoshoot kuvia! Pitäkää peukkuja pystyssä. Kun ei tiedä, miten saamme London Anime Conissa otettua yhteiskuvia, varmasti joku suostuu jotain ottamaan mutta ei voi olla varma. Yksittäiskuvia nyt ainakin.

Mitkä ovat teidän lempiphotoshoot paikkoja?

~dessu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti