maanantai 15. heinäkuuta 2013

Meillä kotona~

Iski kova hinku ottaa kuvia ja vähän järjestellä paikkoja. Sekä tehdä blogipäivitys. Jostain syystä tähän bloggaamiseen jää niin koukkuun! Niimpä otin muutamia kuvia kohdista meiltä kotoa, mistä erityisesti pidän ja mihin ollaan whiplasherin kanssa laitettu aikaa ja rahaa!

Rakas kirjahyllyni, mikä koostuu lähinnä mangasta. Sarjoja sieltä löytyy jos jonkinmoista. Death Note on valmis, suurimman osan ostin Turun Omituisten Opusten kaupasta ja muutaman Fantasiapeleistä. Pandora Heartsista on kaikki tähän asti ilmestyneet. D. Gray-Mania olen keräillyt vähän sieltä sun täältä, nyt pitäisi ostaa puuttuvat mangat välistä ja jatkaa keräämistä. Olen myös saanut kavereilta mangoja lahjaksi, kuten Bleachia, Narutoa, Tengen Toppa Gurren Lagania ja Fruits Basketia. Olen myös itse ostanut Azumanga Daiohia (Kemin kirpputori), Trinity Bloodin novellin (Fantasiapelit) ja Yami no Matsuein kaksi osaa löytyi myös Omituisista Opuksista.
Hyllystä löytyy myös D. Gray-Manin artbook (ostettu Helsingistä Fennica Recordsista), Sithin kirja (Desucon 2013) ja Zelda kirja (Game Stop Turku). Viuhka on ostettu Japanista, muistaakseni Harajukusta. Toiseksi alimmaisesta hyllystä löytyy myös kaikki conikirjat, missä olen ollut sekä läjä Anime ja JapanPop lehtiä. Alimpaan hyllyyn olen kerännyt pientä cossikrääsätavaraa.

Hyllyn vieressä roikkuu Bakaconista vuonna 2009 ostamani ANBU-masku. Joskin mustat silmät teippasin sisäpuolelta tukkimaan silmäreikiä.

Ollaan myös kerätty kehyksiin ja erään hyllyn päätyyn kuvia meistä kahdesta, kavereista ja meidän rakkaista degu-vauvoista. Hylly löytyy olohuoneesta ja kehykset makuuhuoneesta.


Makuuhuoneesta löytyy myös muutamia tauluja. Oikeanpuolimmaisen Zackin (Final Fantasy VII) on maalannut yksi ystäväni lahjaksi minulle. Vasemmanpuoleisen logon olen piirtänyt tussityönä paperille (itse asiassa kahdelle paperille ja teipannut yhteen) joskus vuonna papu.


Makuuhuoneeseen löytyi myös Dragon Ball Z taulu, mikä löytyi kellarimme vaihtotorilta.


Olohuoneessa, makuuhuoneen oven yläpuolella, on kaksi Japanista ostettua Final Fantasy artia kehyksissä. Ne olivat alunperin muovitaskuja, jotka kehystin. Ostettu kaupasta Akihabarasta tai Shinjukusta, muisti hieman pätkii.


Olohuoneessa on myös kaksi kehystä, mihin toiseen whip on kerännyt käymiään keikkalippuja vuosien varrelta. Omani on niin vähäinen, etten ole vielä viitsinyt moista tehdä. Minulla sen sihaan on kehyksissä cosseja ja conirannekkeita vuosien varrelta.


Sodankylästä löytyi hieman kiinalainen lohikäärme matkamuistoksi. Viiksestä roikkuu Shinjukun kolikkoautomaateista ostettuja Mario-avaimenperiä.


Samaisella reissulla löytyi Rovaniemen Sotkasta nämä pöytätabletit.


Yksi whiplasherin rakkaimmista harrastuksista on miekkojen keräily. Ja niitä onkin löytynyt jonkin verran. Suurin osa on löytynyt Turun Keskiaikaisilta markkinoilta, mutta muutama on tarttunut mukaan esim. Laitilan munamarkkinoilta tai saatu lahjaksi isältäni.

olenko ainut,  joka saa tästä miekasta jotain pervoja ajatuksia? o__O
can you spot the knot? ; )
Olohuoneen pitkän hyllyn päädyssä komeilee R2D2, minkä ostimme Desuconista 2013. Taisi olla omoin pöydästä ostettu.

 
Seuraavissa neljässä hyllyissä on figuureja. Suurin osa on ostettu Japanin reissulta Akihabarasta, vain isot Cloud ja Zack figuurit ovat Turun Fantasiapeleistä. Yhden Cloudin ostin anikin kautta.


Kahdella viimeisellä hyllyllä onkin sitten muutama meidän pehmoleluista. Totoro, Chocobo ja Squirtle on ostettu Pokemon Centeristä Japanista, räsypojan sain whipiltä lahjaksi ja se on ostettu Turun Game Stopista. Alhaalla oleva Black Mokona on Traconista 2012 ja sieni on Turun Finncon-Animeconista 2011.


Seuraavat kaksikot löysin Raision Myllystä Jalokivigalleria liikkeestä. Siellä oli kaikki tuotteet melkeinpä -70% koska uutta tavaraa oli tulossa. Ostin sieltä tuon bonzaipuun, mikä on tehty ruusukvartsista, sillä se muistutti kovasti kirsikkapuuta ja Japania. Kivellä istuva keiju oli vain niin kaunis, että se oli pakko ottaa mukaan.


Jalkalampustamme roikkuu vuonna 2009 Bakaconista ostetut ANBU!Kakashi ja Minato, rakkaat pikku plushieni.

Ja loppuun vielä ystävämme Lanvin tilaustyönä tekemät puna- ja valkoviinilasit minun ja whiplasherin kaksivuotispäiväksi. Tilasin nämä yllätyksenä whipille viime vuonna ja ovat esille meidän IKEA-hyllykössämme kaikkien DVD:n ja pelien seurana. Koska minun täytyy lisätä aina vähän hömppää blogiteksteihin~
I loved you then, I love you still, I always have and I always will <3
Toivottavasti tykkäsitte kuvista!
~dessu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti