sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Tracon tulee, oletko valmis?

Tracon viikko käynnistyy! Coniin ei ole enää kovin kauan aikaa ja vaikka cossit ovat aloitettu ajoissa, tuntuu silti ettei aika riitä. Cosplayinnostus ja -motivaatio tulee ja menee, työpäivät ovat niin raskaita ettei niiden jälkeen oikein jaksa mitään, viikonloput ovat täynnä ohjelmaa... missä välissä ehtii valmistautua Traconiin?

Traconiin oli tulossa tällä kertaa "ennätysmäärä" cosseja eli minulle ja whiplasherille molemmille kaksi cossia. Nyt kuitenkin näyttää siltä, että toinen yllätyscossini ei tule valmistumaan. Lähinnä sen takia, että siitä puuttuu pari hankalaa kohtaa, enkä usko saavani niitä tehtyä. Ja aikaa pitäisi löytyä vielä muiden cossien viimeistelyyn. Luultavasti olen siis koko viikonlopun Tales of Symphonian Sheenana. Vielä on hieman epävarmaa, tuleeko whipille sekä Batmanin Kaksinaama että Star Warsin Darth Maul. Kuulemma on muitakin SW-cossaajia, joten Darth Maulille olisi kyllä kaipausta~

Heti kun toinen yllätyscossini valmistuu, aion kyllä pitää oman photoshoottini sen kanssa. Cossi näyttää jo todella hyvältä mutta olen ollut liian laiska ja luottavainen. Ei se tosin haittaa, asu on sen verran haasteellinen pitää päällä että ehkä on ihan hyvä ensin pitää oma photoshoot ja sen jälkeen viedä coniin!

Cossien kanssa pitäisi sitten vielä ehtiä pitää photoshoottia mutta kerrankin Traconissa on niin paljon ohjelmaa, etten tiedä missä välissä olisi photoshoot-aika. Tässä kuvassa olen ohjelmakarttaan ympyröinyt kaiken, mitä haluaisin mennä katsomaan:


Onneksi illalla on vielä valoisaa mutta parhaimmat kuvat tulee yleensä keskellä päivää. Mutta ehkä siellä täällä on jotain hyviä hetkiä ottaa kuvia, joskin jotain olisi myös kiva ehtiä syödä. Sunnuntaina pitäisi olla myös muutama muu Tales of Symphonia cossaaja, joten ehkä ryhmäcosplaykuvia on tulossa.

Miten muiden cossisuunnitelmat? Muutamista blogeista olen lukenut, että cossit ovat valmistumassa Traconiin, hienoa!

~dessu

1 kommentti:

  1. Kiva että tuut Sheenana! Olen muuten päättänyt että Kratos on mun Sunnuntai cossi, ja hyviä meeti-kuvia toivotaan!

    VastaaPoista