sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Making of: Two-Face (Batman)

Alustavien suunnitelmien mukaan whiplasherilla on myös kaksi cossia Traconissa. Toinen on jo Desucon Frostbitessä 2013 nähty Darth Maul muutamilla muokkauksilla. Uusi asu tulee olemaan Batmanista tuttu Two-Face eli Kaksinaama. Asu on sarjakuvaversio. Tässä muutama kuva vielä:


Aloitimme yksinkertaisimmista asioista eli itse asusta. Kyseessähän on miesten puku kaksivärisenä. Aiemmin, kun olin yksinkertaisen puvun tehnyt whipille, ei hän pystynyt oikein käsiään nostamaan eli päätin ihan kaavojen kanssa lähteä pukua tekemään. Vaikka takki ja housut ovat yhdet yksinkertaisimmat asiat tehdä, on minulla yhä edelleen ongelmia hihojen ja housujen istuvuuden takia. Housut onneksi onnistuivat heti ja takki toisella yrityksellä!

Puvun alle ostimme Pelastusarmeijan kirpputorilta kahdella eurolla lyhythihaisen kauluspaidan, minkä maalasin osittain mustaksi kangasväreillä. Päädyin ostamaan kauluspaidan, sillä en ollut varma, että osaisin tehdä kauniin kauluksen ja se kuitenkin on pääasia koko paidassa. Tein kuitenkin itse mustavalkoisen kravaatin ja osasin hienosti googlen kuvahaun kautta tehdä jopa solmun kravaattiin!

Peruukkia oli kamala tehdä, sillä olin ostanut kaksi peruukkia: mustan ja valkoisen. Leikkasin molemmat peruukit keskeltä kahtia ja ompelin yhteen. Jotenkin peruukin leikkaaminen tuntuu aina niin kamalalta, etenkin jos tekee virheen, sitä ei enää kauheasti pysty saksimisen jälkeen korjaamaan. Peruukki onnistui kuitenkin mielestäni hyvin. Mustaa puolta täytyy conissa vähän paremmin "sliipata" jollain geelillä.

sukat puuttuu ja naamakin pelästyi kameraa että muuttui ihan siniseksi

Asuun pitäisi vielä löytää hieman teräväkärkiset, aristokraattisen miehen kengät, joissa on mustaa ja valkoista. Eli värillä ei ole väliä, sillä ne maalataan muutenkin.

Kasvoja whiplasher lähti itse kokeilemaan ja maskeeraamaan. Toinen puoli on normaali ja toiseen whip hankki sinistä ihomaalia. Ostimme rasvaliukoista ihomaalia Punanaamiosta, mikä levittyy paremmin ja vaatii kiinnittyäkseen puuteria. Punanaamiosta lähti mukaan myös tekohampaat, mistä muokkaamme toiselle puolelle hampaat huulien päälle ja jatkoksi.

Eli ei paljon enää puuttu: kengät, napit ja kasvomaalaus. Käsiaseet on myös hankittu, ne pitää vielä tuunata, niin saadaan Kaksinaamalle vähän gangstah!meininkiä ^^

~dessu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti