sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Suunnitelmia pakkasenpuremaan

Alunperin olin ajatellut jättää Desucon Frostbiten väliin, koska talvella cossaaminen on hieman haasteellista ja välimatkaa Lahteen on kuitenkin yli 300 kilometriä. Kun tuli tieto, että Frostbite olisi K-18 tapahtuma, niin pakkohan sinne on päästä! Haluan katsoa, miten ikärajan laittaminen vaikuttaa conin ohjelmaan ja ilmapiiriin, vai vaikuttaako.

Liput hankin heti, kun ne tulivat myyntiin. Ei nähtävästi olisi tarvinnut panikoida lippujen kanssa, sillä vielä tapahtuma ei ainakaan ole myynyt loppuun. Majoituspaikat kuitenkin oli ennen lipunmyynnin avautumista aika kiven alla mutta saimme kivan huoneen huoneistohotellista ihan Sibeliustalon läheltä.

Aloimme jo muutama kuukausi sitten kavereiden kanssa puhua ryhmäcosplaysta Frostbiteen. Minä innostuin Fairy Tailista niin paljon, että sain muutaman kaverinkin koukutettua (ja käännytettyä) sarjaan. Meitä olisi nyt alustavien suunnitelmien mukaan tulossa:

Erza - Lightning Empress armor (destine)


Mystogan (whiplasher)


Happy (wizz)


Kesällä olemme myös osallistumassa yhteen FT-ryhmäcosplayhin, mihin toivon mukaan saamme pari kaveria lisää. Lucy ainakin on suunnitteilla yhdellä kaverilla, mutta onhan siihen kesään vielä aikaa!

Jos kiinnostaa, minun Facebook-sivuilta voi käydä jo vilkaisemassa asuihin liittyviä kuvapäivityksiä!

~dessu

1 kommentti:

  1. Minulla olisi tarkoitus tunkasta Lucy tauon päälle, taasen päälle, jahka vai neri asulla~ siis vuodelle 2014 :) tosin teen aikaskippiversion jo keväällä ja tarkoitus kierrättää tuota Desuun ainakin~

    VastaaPoista