tiistai 28. tammikuuta 2014

Uusi blogi!

Uutta blogia pukkaa päälle. Mietin hetken aikaa, teenkö kokonaan uuden blogin vai käsittelenkö aihetta tässä blogissa. Tulin kuitenkin siihen tulokseen, että tämä on meidän paricosplayn blogi ja painottuu juuri cosplayhin.

Eli loin uuden blogin, mikä käsittelee omaa elämääni tietyiltä osin. Kyseessä on lifestyle-blogi, minkä painopisteenä tällä hetkellä on painonpudotukseni. Olen jo pitkään blogissa kirjoittanut siitä, miten en kovin paljoa pidä minusta otetuista cosplaykuvista, miten cosplay on todella ulkonäköpainotteinen harrastus ja olen kirjoittanut itsetunnosta cosplayssa.

Haluankin jakaa uudessa blogissa vinkkejä ruokavalioon ja liikuntaan, sekä näyttää että painonpudotus ja kiinteytys on mahdollista ihan missä vaiheessa tahansa. Tässä on myös kaksi eri puolta. Huono puoli on se, että cosplayn vuoksi en koe itseäni kauniina vaan haluan muuttaa itseäni harrastuksen takia. Hyvä puoli on se, että viimein cosplay antoi tarpeeksi motivaatiota, että viimein saan pudotettua painoani ja saan terveyteni takaisin.

Blogin loin lähinnä sen takia, että sen pitäminen ja sinne kirjoittaminen auttaa tsemppaamaan. Minulle kun kirjoittaminen ja ajatuksien jakaminen on aina ollut tärkeää. Blogi auttaa siis motivaation kanssa.

Jos aihe kiinnostaa, ala seuraamaan destine's lifestyleä~

kuva: Keventäjät

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti