torstai 13. helmikuuta 2014

Yamuraiha (Magi) - yllätyscosplay Frostiin!

Alunperin minun ei pitänyt ottaa alkuvuoteen enempää cosplaysuunnitelmia, sillä alkuvuosi on jo pyhitetty omalta osaltani Fairy Tailin Erzan kahdelle eri asulle (Frostbite: Robe of Yuën ja Cosvision: Lightning Empress Armor). Myös whiplasherille oli jo kaksi asua suunnitteilla (Frostbite: Mystogan ja Cosvision: Ezio). Eli ei ole riittävästi tapahtumia, saati aikaa uusille suunnitelmille. Kun tein tälle vuodelle suunnitelmia, jätin kyllä kesään ja syksyyn tilaa, mikäli jokin asu kohoaa ylitse muiden ja se on pakko tehdä.
 
Kuitenkin ihastuin uuteen hahmoon ja minulle tuli suuri into tehdä uutta cosplayasua. Kyseessä on siis Yamuraiha sarjasta Magi, mitä aloimme vuoden vaihteen paikkeilla katsoa. Itse asu on melko simppeli mutta proppi ja asusteet hieman hankalammat. Rakastuin proppiin todella paljon, sillä se oli hauskan kiemurainen ja muutenkin vaatisi hieman ajatusta, että sen saisi toimimaan.


Kaikesta huolimatta aloin pikku hiljaa työstää asua. Frostbiteen keskityin saamaan Erzan ja Mystoganin valmiiksi eli ennen kuin ne ovat valmiit, en halunnut liikaa työstää Yamuraihaa. Kuitenkin uhrasin Yamuraihalle aina tunnin sieltä tai tunnin täältä ja asu alkoi muotoutua.
 
Propin piirsin ensin paperille, minkä molemmille puolille pursotin tuttua eristevaahtoa ja minkä sitten muotoilin oikeanlaiseksi. Päällystin proppia ilmakuivuvalla massalla, nimeltä Das, ja seinätasoitteella. Propin päässä olevan pallon tein ilmapallosta, minkä päällystin sanomalehtisuikale-liima-seoksella. Näin sain pallon yhdistettyä varren kanssa.

Propin maalasin vaaleanpunaiseksi ja yritin saada piirrettyä vähän puumaisia kohtia siihen. Lopulta päällystin sen vielä lakalla. Pallon suihkutin ensin hopeaksi sprayvärillä ja sen jälkeen kuivamaalasin valkoisella värillä, jotta sain siihen vähän ulottuvuutta. Viimeistelin sen lakalla.

 
Asusteista korvasimpukat olivat ehkä haasteellisin, en millään saanut sopivaa muotoa sille. Lopulta päädyin tekemään ne softiksesta: leikkasin kolmion ja liimasin sivut yhteen, minkä jälkeen päällystin kartion softisliuskalla ja sain siihen simpukkamaista ulottuvuutta. Rintojen päällä olevat simpukan kuoret teen softiksesta, mitkä kiinnitän ihonväriseen rintaliiviin. Otsassa olevan korun tein Presentosta ostamilla kultasilla helmillä ja muokkasin edessä olevan punaisen helmen fimo-massasta.


Noidanhattua en ehtinyt tekemään, mutta muuten yksinkertainen asu valmistui aika nopeasti. Päätin myös käyttää Erzan mustaa obia Yamuraihalla.

Tällä hetkellä tekemättä on:
 • mustat kuvioinnit vihreään kanttinauhaan
 • propin viimeistely
 • obin viimeistely
 • simpukan kuori+tissiliivi-yhdistelmä
Eli eiköhän Yamu nähdä Frostissa! Vielä vähän auki, tuleeko perjantaina vai sunnuntaina~

Lisää kuvia voi katsella Facebookin kautta Destine Cosplayn sivuilla ja nyt myös DeviantARTissa Deviant Destinetten sivuilla!
 

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. <3

   Eikös sulla ollut Hakuruy cossi? Oletko ajatellut sitä vielä uudestaan pitää? Traconiin on tänä vuonna tulossa Magi-ryhmäcosplayta~

   Poista
 2. Tää hahmo näyttää niin kivalta :3 kaveri joskus ehdostti että tätä olisin ite cossinut, mut en koskaan sit ahtonut magia 2-3 jaksoa eteenpäin!
  Kuvia sitten tästä! ja pidä hauskaa Frostissa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä! Siksi hahmoon niin tykästyinkin ^^
   Toivottavasti saat joskus jatkettua Magia, mielenkiintoinen ja hyvä sarja!

   Kiituksia, varmasti pidän! : )) Ja paljon kuvia myös tulossa!

   Poista
 3. Ää ihanaa että Frostiin tulee muitakin Magi-cossaajia ;_; <3 Pitääpäs yrittää bongata. (Itselläni on sunnuntaina päällä Sinbadin nuorempi versio.) Suosittelen myös lukemaan Magia mikäli et ole vielä mangaversioon tutustunut, se hakkaa animeversion 10-0!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei taidettu Frostissa törmätä, joskin mun sunnuntai menikin vähän nopeasti ja sekasorrossa : D
   Täytyypi aloittaa mangan lukeminen, kiitos suositusvinkistä! : )

   Poista