keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Making of: Ivy (consept art) 1/?

Alustavasti minun piti tehdä aivan toinen Ivyn asu mutta otin helmikuun lopulla tatuoinnin yläselkään ja se haittaisi tuota asua. Tästä syystä päätin vaihtaa suunnitelmiani toisin päin ja toteutan alkuperäisen suunnitelman asun vasta loppukesänä/syksyllä. Teen nyt Kikuconiin ja Desuconiin Soul Calibur III:sta consept art asun. Asu on kyllä aika lyhyt edestä ja kaula-aukko melko syvä, luultavasti näihin kahteen tulee muutos ja teen siitä sellaisen, mikä näyttää minun päälläni hyvältä.

Pystyn myös molempien asujen kanssa käyttämään proppia, jota olen tehnyt jo alkuvuodesta asti, hitaasti mutta varmasti. Tästä syystä minulla on ollut jo kauan tarkoituksena tehdä useampi asu Ivylta.

Kuten kuvasta huomaa, se ei ole kaikkein paras vaan aika epämääräinen ja epäselvä. Kaikesta huolimatta kokonaisuuden näkee siitä ja loppu on sitten minun päätäntävallassani, mikä on mukavaa vaihtelua. Kaikkein suurinta hankaluutta varmaan tulee teettämään tuo yläosa (taas vaihteeksi) ja nuo kengät.

Kengistä mietin ensin, teenkö ne suoraan sukkahousuista vai shoecoverit. Shoecoverit ovat aina hienomman näköiset mutta nuo näyttää kovin ihonmyötäisiltä eli siksi mietin sukkahousu-vaihtoehtoa. Toisaalta sukkahousut ovat melko ohkaset ja saattavat mennä rikki. Sain kuitenkin idean kaveriltani, että shoecoverit, mutta jatkan vanhoja piikkikenkiäni propista ylijääneellä keinonahalla (jolloin ne pysyvät ylhäällä) ja päällystän sen kokonaan kankaalla. En myöskään liimaa shoecovereita kenkään kiinni, vaan kiinnitän ne kumilangalla kenkien alta. Kenkien päällä on myös jokin mielenkiintoinen kuvio, mitä varmasti tulen tässä miettimään kovasti!

Tykkään kovasti tuosta pienestä hatusta Ivyn päässä, olen jo useamman kerran kuluneen vuoden aikana tehnyt pieniä hattuja itselleni. Hatussa on jokin tumma ruusu myös kiinni, mikä olisi hienoa tehdä itse.

Tärkeää tässä kohtaa on löytää oikeanlainen kangas. Kengissä näkyy hieman kiiltävyyttä mutta itse asussa ei. Toinen consept artin asu, mikä on sininen, on selvästi kiiltävästä kankaasta koska se kiiltää myös epäselvässä lähdekuvassa. Minun vartalolle ei kiiltävä kangas edes sovi, joten luultavasti pysyn kiiltämättömissä kankaissa. Myös mahdollisimman tumman violetti kangas pitäisi löytää. Hameen takaosan vuori onkin sitten vaalean liilasta kankaasta.

Yläosassa on myös paljon röyhelöä ja pitäisi keksiä, mistä löydän sopivat röyhelöt. Etenkin kun röyhelöt ovat myös violetteja eli ne pitää luultavasti värjätä. Yläosassa on myös pitsikangasta mutta se on ainakin omasta mielestäni ihan musta.

Käsineet tulevat olemaan mielenkiintoiset sillä en ole koskaan ollut kovin hyvä tekemään istuvia käsineitä. Mietin, josko löydän jostain samankaltaiset hanskat, mitä sitten muokkaan.

Seuraavassa päivityksessä sitten kerron mitä olen saanut aikaan. Tämän päivityksen julkaiseminen vähän jäi, joten toinen päivitys cossin teosta tulee varmaan aika pian tämän jälkeen.
~ destine

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti