keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Frostbiten suunnitelmat hieman uusiksi

Kuten kerroin muutama postaus sitten, en aio laittaa Frostbiteen Padmé Amidalaa. Aion kyllä kaikki asut, mitkä ovat jääneet käyttämättä, vielä tehdä kaventaa ja tehdä uudestaan, kunhan olen saavuttanut tavoitteeni painon ja vartalon suhteen.

En kuitenkaan halunnut lähteä Frostbiteen ihan normivaatteissa vaan halusin jotain erilaista laittaa päälle. Olen jo pitkään halunnut tehdä lolita-puvun, mutta totesin ettei minulla ihan ole aikaa sellaiseen. Päätin kuitenkin googlen kuvahaun kautta hieman katsella erilaisia lolitapukuja ja -tyylejä.

Löysin itselleni sopivan tyylin, nimittäin gothic lolitan. Kävin läpi monen monta kuvaa ja suunnittelin viime torstaina nopeasti itselleni pukukokonaisuuden. Asu ei täytä kaikkia gothic lolitan määritelmiä, eikä sen tarkoitus olekaan olla täydellinen lolitapuku. Otin kuitenkin vivahteita siitä ja muokkasin omaan käyttööni.

Mekkona minulla on Eurokankaasta ostettu kangas, missä on helmaan tehty kaunis kuviointi. Vieressä kuva mekon kuvioinnista

Mekossa on halter neck kaulus, mistä pidän kovasti. Mekko on empire waist -tyyliä eli mekko lähtee heti rinnuksien alta. Rinnuksien alla olevat kavennukset jäivät hieman suuriksi, saa nähdä ehdinkö vielä niitä kaventaa. Sivusta löytyy piilovetoketju.


Tein siihen päälle vielä takin, missä ei ole hartioita ollenkaan. Selässäni oleva tatuointi tulee tuolloin myös kivasti esiin. Hihat ovat leveät ja takki aion laittaa kiinni napeilla, minkä jälkeen takki aukeaa sivuille. Kangas on hieman kiiltävää, tyylikästä ja kauniisti laskeutuvaa. Eli se on ainut asia, mikä on vielä tekemättä.

Jaloissa minulla on säärystimet. Lolita-tyyliin ei kuulu minkäänlaiset säärystimet,etenkään gothic lolitaan. Minä kuitenkin kovasti pidän niistä ja jossain sivustoilla sanottiin, että kun gothic lolita arvostaa jalkoja myötäileviä sukkahousuja ja korkeita korkoja, on enemmän cosplayn tyylistä pitää säärystimiä. Mikä sopii minulle hyvin, sillä cosplay ennen kaikkea!
Päätin kuitenkin tehdä hieman tyylikkäämmät säärystimet, jotta ne sopisivat asukokonaisuuteen paremmin. Ompelin säärystimet samasta kankaasta, mistä mekko on eli todella tyylikkäästä ja kauniista kankaasta. Taakse tein rypytykset vetämällä lankaa ja eteen sinne tänne pientä rypytystä nostamaan kangasta. Alle aion laittaa ihan kunnon kudotut säärystimet, sillä palelen helposti, ja nuo siihen päälle.

Päähän laitan jo viime vuonna hankkimani peruukin, minkä alunperin tilasin Trinity Bloodin cossiani varten. Kiharat ovat kauniit ja peruukki näyttää todella aidolta.

Tällä viikolla aion vielä hankkia kaikkia pieniä asusteita, mitkä täydentävät asukokonaisuuden. Ostin jo Glitteristä päähän pienen hattu-koristeen ja kaulaan näyttävän kaulakorun. Katsotaan, löytyykö vielä jotain~

Tässä kuvia, mitä whiplasher napsi, kun laitoin nopsaan asukokonaisuuden päälle:
Pari päivää enää!
~dessu

PS. Darth Maul on ompelun osalta VALMIS.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti