keskiviikko 24. joulukuuta 2014

JOULUKALENTERI 2014: 24.12. Photoshoot ja joulukalenterin lopetus


Kuvaaja: nitunen / Ducktape Photography
Muokkaus: nitunen / Ducktape Photography
Hahmo: Matsumoto Rangiku
Sarja: Bleach
Asu: destine

Tämä on joulukalenterin viimeinen luukku, joten ajattelin tunkea sen täyteen vähän kaikkea kivaa. Joulukalenterin lopetuksen piti olla huikea spektaakkeli mutta saatte nyt tyytyä tähän ^^"

Eli koska tilastot ovat niin kivoja, tähän loppuvuoden julkaisuun sopii hyvin käydä läpi tilastoja kuluneesta vuodesta.

Tykkäyksiä Facebookin puolella: 46
Seuraajia blogin puolella: 71

Olen ihan älyttömän iloinen siitä, miten joulukalenterin aikana sain blogiin yhden uuden lukijan ja cosplaysivuilleni kuusi tykkäystä lisää! Aivan ihanaa ja inspiroi pitämään joulukalenteria aina uudestaan ja uudestaan, sillä se on hyvä markkinointikeino! Ja joulukalenteria on ollut ihan älyttömän kiva pitää!
Blogin sivukatseluja: 22552
Julkaistuja tekstejä: 160

Suosituimmat tekstit:
 1. COSPLAY-12: 3/12 Kuuluuko cosplay coneihin?
 2. COSVISION: Cosplay ja itsetunto – miten oma vartalo vaikuttaa hahmovalintoihin?Joulukalenteri
 3. 2013: 17.12. Cosplay ja itsetunto
Mielestäni tämä kertoo aika paljon Suomen cosplayskenestä ja siitä, mikä puhututtaa. Itsetuntokysymykset ovat olleet jo parin vuoden ajan paljon esillä, siitä on kirjoitettu ja puhuttu ja sitä on pohdiskeltu. Tästä huomaa, miten rakas harrastus cosplay aiheuttaa kuitenkin meissä tiettyä epävarmuutta. Haluan kuitenkin ajatella sen niin päin, että cosplayn avulla tulemme tietoisiksi omasta epävarmuudesta, omista heikkouksista ja samalla myös vahvuuksista. Cosplayn avulla voimme päästä kaiken epävarmuuden yli, kunhan vain sen kestää käsitellä.
Liikenteen lähteet:
 1. Facebook
 2. Google
 3. Valkoinen Samurai blogi
Olen kyllä todella iloinen siitä, miten paljon Facebookin kautta blogi löydetään. Se kertoo siitä, että cosplaysivuni alkaa pikkuhiljaa levitä ja sen kautta ihmiset helpommin seuraavat blogia.


Blogi vaihtaa samalla myös yläkuvaansa, missä juhlistetaan tämän vuoden cosseja! Fonttina toimii "One Starry Night"


Samalla annan uuden vuoden lupauksen jo näin jouluna ja pyrin kirjoittamaan ensi vuodesta lähtien blogia myös englanniksi!

Pian tulossa myös lisää tietoa ensi vuodesta, lähinnä tapahtumista ja muutenkin, mitä voi odottaa niin blogin kuin Facebooki puolella. Vinkkinä on, että kannattaa alkaa seurata Destine Cosplayta facen puolella, sinne päivittelen paljon nopeammin ja enemmän. Blogi kyllä jatkaa elämäänsä mutta samanlaisena kuin ennenkin eli isompia julkaisuja aina kerrallaan.

2 kommenttia:

 1. Mitä mun blogi tuolla listalla trollaa? xD Kiva nähdä kummiski, haha!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun blogin kautta ihmiset selvästi tulevat lukemaan mun blogia, koska tasaisesti sun blogin kautta on joka viikko sivukatseluja mun blogiin! Eli kiitos sulle, sun blogille ja sun blogin lukijoille! ^^

   Poista