maanantai 9. kesäkuuta 2014

Matkalla Osakassa 2/8

TORSTAI 22.5.

Torstaina lähdimme heti ensimmäisenä yhteen tärkeimmistä kohteistamme eli DenDenTowniin eli hankkimaan figuureja ja pehmoja. DenDenTowniin on monta eri tapaa mennä.

Mikäli jää Namban asemalla pois, kannattaa tulla ulos Exit18/19/20/11 ja kävellä Sennichimae-dorin eli rautateiden suuntaisesti, kunnes tulee Sakai-sujille, minkä varrella DenDenTown on. Tämän kävelymatkan varrella on Sennichimaen Shopping Arcade, mikä on ihan mukava parin korttelin mittainen tie täynnä liikkeitä.

Helpointa on tietenkin jäädä Nipponbashin asemalla pois ja tulla tulos Exit 10/5, jolloin on heti Sakai-sujilla. Varsinainen DenDenTown alkaa vasta muutamien korttelien päästä mutta matkan varrella on herkullisia ruokapaikkoja. Sakai-sujin suuntaisesti on myös Kuromon Market, mikä on täynnä pieniä kojuja, mistä voi saada maistiaisia ja mukaan tarttuu varmasti herkkuja!

Moni suosittelee menemään kuitenkin Ebisuchon asemalle, mikä on Sakai-sujin päädyssä ja Exit 1A/1B avautuvat oikeastaan suoraan DenDenTowniin.


Kannattaa valita asema sen mukaan, millä linjalla itse liikkuu ja haluaako tehdä useita vaihtoja, jotta pääsee ihan lähelle haluamaansa paikkaa. Me jäimme ensimmäisen kerran Namban asemalla pois, sillä halusimme katsella, mitä kaikkea matkan varrelta löytyy. Namban asema oli myös Subway Midosuji Linen varrella eli meidän ei tarvinnut tehdä vaihtoja.

Liikuimme DenDenTownissa melko pitkälti muutaman korttelin sisällä sekä Sakai-sujilla että sen samansuuntiasella tiellä Namban aseman suuntaan. Tässä hieman kuvia liikkeistä, missä kävimme ja missä kannattaa ehdottomasti käydä, mikäli hienot ja halvat figuurit kiinnostavat!
Näistä liikkeistä Astrozombie oli pieni pettymys, sillä siellä oli melko paljon amerikkalaista tavaraa, se oli hyvin pieni ja figuurit eivät olleet mielestäni kovin laadukkaan näköisiä. Suuri löytö oli K-Books, mitä oli kaksi liikettä ja toisessa oli enemmän pieniä figuureja ja paljon löytyjä! Animate ja sen eri kerroksissa olevat liikkeet eivät tarjonneet juurikaan muuta kuin mangaa ja animea.

Kävimme kahvilla aivan ihana paikassa nimetä Anna's Colour Coffee, missä sai aivan taivaallisia pannukakkuannoksia. Siellä oli myös kaunis ulkoterassi, missä nautimme pannukakut.


DenDenTownin jälkeen menimme vilkaisemaan Sennichimaen Shopping Arcadea. Lopulta vietimme Nambassa noin kuusi tuntia shoppaillen.

Lähdimme yhden pysäkin verran takaisin päin Shinsaibashiin. Katsoimme karttaa ja Exitejä hieman väärin, minkä takia harhailimme tunnin verran kierrellen Shinsaibashia ympäriinsä. Törmäsimme myös kahteen itävaltalaiseen mieheen, joiden kanssa lähdimme yhdessä etsimään Rock Rock nimistä baaria, missä oli torstaina Finland Fest After Party. Samassa lentokoneessa meidän kanssa tulleet Amorphis ja von Hertzen Brothers olivat esiintyneet Finland Festissä aiemmin.

Ennen Rock Rock baarin avautumista kävimme kuitenkin katsamassa samalla tiellä viiden korttelin päässä olevaa Space Stationia. Space Station on baari, missä voi pelata niin retropelejä kuin uusimmillakin konsoleilla. Paikka oli todella pieni mutta viihtyisä. Omistaja ja henkilökunta puhuivat englantia, joten siellä oli todella rentoa ja hauskaa.Sain siellä maistaa eräältä japanilaiselta tytöltä takoyakeja, mihin rakastuin täydellisesti.Rock Rock baarissa oli melko hiljaista, kun menimme sinne mutta oli hauska jutella uusien tuttavuuksien kanssa. Löysimmekin paljon yhteistä puhuttavaa, sillä heillä oli melko samanlainen anime-, musiikki- ja pelimaku.

Kellon lähestyessä yhtätoista päätimme lähteä takaisin hotellille, jotta jaksamme aamulla aikaisin herätä ja jatkaa Osakaan tutustumista.

<<

>>

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti