tiistai 10. kesäkuuta 2014

Matkalla Osakassa 3/8

PERJANTAI 23.5.

Perjantaina lähdimme Osakan Bay Arealle, minne pääsimme yhdellä junan vaihdolla. Tarkoituksena oli käydä Osaka Aquariumissa ja lahden toisella puolella Universal Studiosissa.

Ostimme liput Osaka Aquariumiin ja samalla kyydin Captain Linellä eli laivalla, mikä vie suoraan Aquariumista Universal Studiosiin. Liput maksoivat edestakaisin matkalle ¥3300.

Aquarium oli aivan ihana paikka. Vesialtaat olivat todella suuria ja niitä pystyi katsomaan eri kulmista monesta eri kerroksesta. Oli ihanaa nähdä pingviinejä ja delfiinejä sekä lumoavia ja kauniita koralleja. Aquariumissa oli vaikka mitä, kuvat saavat kertoa enemmän.Osaka Aquarium ulkoa, kuva otettu illemmalla
Kyllä, tämä kuva on sisältä. Siellä oli myös vesiputous!
"täällä mä torkun"
oli oikeasti paljon pidempi, mitä kuva antaa ymmärtää
pörröisiä pingviinejä!

torpedo!


Pieni hymy! ^^
tämä söpöläinen ei ollut minkään lasin takana ja söi katosta tippuavaa jäätä oikein intohimolla!
tämä kaveri oli muutaman muun kaverin kanssa altaassa, minne sai laittaa käden ja koskettaa altaassa olevia (kädet piti pestä ennen ja jälkeen)
hah, pikkanen mankiii oli niin söpö ja juoksenteli ympäriinsä, kävi aina välillä pussaamassa terraariota ja haki huomiota
nukkuivat rauhassa <3
Aquariumin jälkeen menimme käymään Tempozan Marketplacessa, sillä meidän piti odottaa laivan lähtöä tunnin verran.
 
Kiiruhdimme Universal Studiosiin lähtevälle laivalle ja näimme seilauksen aikana Aquariumin yhden nähtävyyden, Santa Marian.


Universal Studiosiin maksoi ¥6900 sisään ja sillä pääsi kaikkialle. Kiersimme koko paikan ympäri ja tajusimme, että studion eri kohteissa oli erilaisia kyytejä, mihin pääsi mukaan kokemaan kohteiden teemoja.
Menimme Hämähäkkimiehen mukaan, missä hän tappeli vastustajiaan vastaan ja samalla piti meidät turvassa. Auto meni niin sanottua vuoristorataa pitkin ja kyydin aikana koki erilaisia erikoistehosteita, kuten vesipisaroita ja kuumuutta. Kyyti oli aivan loistava.


Paluu tulevaisuuteen oli myös hauska kokemus mutta Hämähäkkimiehen jälkeen ehkä hieman vaimeampi. Sielläkin oli erikoistehtosteita mutta ei ihan yhtä mahtava. Lisäksi minun tuli huono oli kyydissä.


Jurassic Parkiin mentäessä pääsimme veneen kyytiin, missä mentiin puiston läpi ja dinosauruksen ilmestyivät ties mistä. Loppu oli ehkä pelottavin, sillä T-Rex ja valtaisa pudotus pelottivat ainakin minua.


Kävimme myös katsomassa Terminator 2 - 3D näytöksen, missä oli yhdistetty näyttelyä, elokuvaa ja 3D:tä. Toki kaikki puhuttiin japaniksi mutta pysyimme melko hyvin kärryillä, että mitä tapahtui. Hienosti koko esitys oli tehty.


Harmittaa myös ihan vietävästi se, että Harry Potter teema-alue on tulossa heinäkuun lopulla puistoon... eli mahdollisimman nopeasti takaisin! Ärsyttävintä oli myös se, että näin Tylypahkan kaukaisuudessa ja yritin etsiä sitä mutta sitä ei löytynyt. Ei tietenkään.


<<

2 kommenttia:

 1. Pöwwö pöwwö punguja! OwO
  Uu toi universal studio näyttää siistiltä! Osakaakinois kiva päästä joku kerta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, kaikki ne eläimet <3 Olivat niin ihania <3 Että en ehkä kestä.
   Mutta Universal Studios oli todella ihana paikka, siellä olisi voinut olla kauemminkin, jos olisi tosiaan tajunnut mennä sinne jo heti aamulla! Ja Osaka muutenkin on ihana paikka, samanlainen mutta kuitenkin erilaienn kuin Tokio : )

   Poista