tiistai 17. kesäkuuta 2014

Matkalla Osakassa 6/7

MAANANTAI 26.5.

Maanantaina päätimme lähteä Kujoon, missä on liike nimeltä Popsoda. Se oli aikaisemmin Shinsaibashissa mutta muutti pari vuotta sitten Kujoon. Googlessa valikoimaa kehuttiin kovasti. Kujossa eksyimme hieman mutta löysimme todella mukavan marketalueen, mistä sai todella hyviä tuulihattuja ja muuta niin makeista kuin suolaista.

Popsodan löydyttyä liike paljastui hyvin pieneksi paikaksi hyvin pienellä sivukujalla. Liikkeen figuurit eivät ole samaa tasoa kuin DenDenTownissa tai missään muuallakaan. Todella paljon harmitti, sillä olimme tuhlanneet aikaa ja rahaa paikan löytämiseen.

Jo aamulla oli tullut pientä tihkua mutta päivällä alkoi sataa todella paljon vettä. Tämä toinen syy, miksi Kujossa oleminen harmitti. Koska tiesimme päivästä tulevan sateinen, olimme jo etukäteen päättäneet mennä uudestaan DenDenTowniin. Löysimme taas uusia liikkeitä, missä käydä ja figuurivarastomme täyttyivät. Kävimme myös paremmin katsomassa ruokamarketin, missä oli melko paljon turisteja liikenteessä. Meidän oli myös pakko mennä Anna's Color Coffeeseen syömään hyvää pannukakkua!DenDenTownin jälkeen olimme, tai minä olin, ihan litimärkiä ja päätimme mennä hotellille kuivattelemaan. Lähdimme myös etsimään postia, jotta saamme lähetettyä muutamat postikortit Suomeen. Päätimme myös jäädä Shin-Osakaan ja hotellimme läheisyyteen, eikä lähteä uudestaan vesisateessa kiertelemään paikkoja.

Löysimmekin aivan ihanan ramen-ravintolan, missä sai todella hyvää ja täyttävää ramenia. Aivan ihana päätös vetiselle päivälle.


TIISTAI 27.5.

Tiistaina lähdimmekin Tennojiin eläintarhaan. Dobutsuen-maen pysäkin läheisyydessä on Tennoji Zoo, minne sisäänpääsy oli vain ¥600. Alue näytti jotenkin täysin erilaiselta, mihin olimme Japanissa tottuneet. Hienovaraisesti sanottuna hieman slummimaiselta.

Löysimme kuitenkin eläintarhan, mikä oli paikkana todella iso. Sieltä löytyi kaikkea aina jääkarhuista ja pöllöistä norsuihin ja käärmeisiin. Alue oli muutenkin todella kaunis ja vihreä, ihania vesiputouksia ja viheriöalueita.

Pikkupuput chillailevat ^^
OMNOM.

Ompsis nompsis
Todella kaunis ja iso lintupuistoNäitä on 20 oppilaan japsilapsiryhmiä oli varmaan 20 liikkeellä eläintarhassa. Kaikki omat värikoodit, näillä oli keltaiset lakit.


Ja mitäköhän tässä tapahtuu? : D

Kiertelimme muutenkin Tennojin aluetta läpi ja kävimme erilaisia market-teillä. Mukaan tarttui yhtä jos toista tavaraa.


Mun komia miäs!Katusoittajia : D


Tennojin jälkeen lähdimme Shinsaibashiin ja etsimme sieltä kissakahvilan eli neko no jikanin. Onneksi Shinsaibashi oli jo alueena melko tuttu eli löysimme eksymättä kissakahvilan. Kissakahvilaan mennessä otettiin kengät pois ja kädet pestiin. Se maksoi noin ¥1000 tunnilta ja siihen sisältyi myös yksi juotava.

Kissat olivat aivan ihania ja niitä oli noin 17. Suurin osa makoili ja nukkui, osa oli vähän touhukkaammalla päällä. Jokainen oli kyllä niin yksilö ja tunti vierähti todella nopeasti. Kissa-allergisena minulle iski oireita kyllä heti, sillä paikka oli täynnä kissan karvoja.

Voin vain sanoa että tuitui, oli niiiiin suloisia kisuja!

Kissakahvilan jälkeen menimme syömään läheiseen burgeriin, mitä oli todella paljon kehuttu. Syömisen jälkeen lähdimmekin etsimään pöllökahvilaa.

Pöllökahvila sijaitsi kahden vaihdon takana Minamimochimarissa ja sinne oli todella yksinkertainen ja selkeä reitti. Saavuimme juuri oikeaan aikaan, sillä kahvilaan otettiin aina tasatunnein tietty määrä ihmisiä sisään.

Pääsimme klo18 pöllökahvilaan, missä meille selitettiin paikan säännöt ja kerrottiin pöllöistä. Meille annettiin englanninkielinen laminoitu paperi, missä kaikki selitettiin. Pääsimme nopeasti käsittelemään erikokoisia pöllöjä ja silittämään niitä. Pöllöt olivat aivan ihania ja niiden silmät olivat uskomattomia. Oli todella ihanaa päästä silittämään pöllöjä ja pitelemään niitä. Suurin osa pöllöistä oli omissa oloissaan ja niitä sai kuvata.

Pöwwö! Se on pöwwö! Paaaaljon pöwwöjä!

Pöllökahvilasta lähdimme vielä takaisin Umedaan ja menimme siellä hevirock-baariin nimeltä Bar Midian. Paikka oli todella pieni mutta tunteella sisustettu. Televisiossa pyöri L'arc~en~Cielin keikkadvd ja tunnelma oli muutenkin katossa. Baarimikko puhui melko hyvin englantia ja oli jopa Suomessa ja Turussa käynyt!

Loistava päivä ja loistava lopetus päivälle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti