torstai 12. kesäkuuta 2014

Hypeconiin valmistautumista

Koska Desucon ei meidän osalta ollutkaan mahdollinen, päätimme seuraavana viikonloppuna lähteä Hyvinkäälle Hypeconiin. Olin jo aiemmin miettinyt Hypeconia, sillä tapahtuma on ilmainen, eikä Hyvinkään loppujen lopuksi ole kaukana Turusta.

Olenkin Hypeconissa paljon esillä, sillä pidän siellä ohjelmaa ja osallistuin cosplaykisaan!

Tässä pientä kuvausta ohjelmasta, mitä olen pitämässä:

Miten animesarjat näkyvät cosplayssa?
Paikka: Masto
Aika: 13.30-14.30

Miten animesarjat näkyvät cosplayssa? Mitkä sarjat nousevat suosituiksi cosplayssa, mitä hyviä ja huonoja puolia on lähteä cossaamaan suosittua sarjaa? Mitkä sarjat ovat viime vuosina olleet vahvasti esillä cosplayssa?

Luvassa keskustelevaa ohjelmaa, missä käsitellään cosplayssa esiintyviä valtavirtasarjoja. Puhutaan myös itsetunnosta ja siitä, mitä hyviä ja huonoja puolia voi olla valtavirtasarjan cossaamisessa. Entä mitkä sarjat ovat nousussa cosplayssa?

Tästä lisää lauantaina! Tulkaahan kaikki kuuntelemaan ja keskustelemaan!


Cosplaykisa järjestetään cosplaynäytöksen jälkeen kello neljältä. Minulla on siis melko kiire juosta ohjelman pitämisen jälkeen ennakkotuomarointiin. Asusta, minkä teen kisaan, on tulossa vielä oma julkaisunsa, mistä näkee vähän tarkemmin ja paremmin mitä olen asun kanssa tehnyt.

Hahmona toimii Erza Fairy Tailista ja asu on Grand Magic Gamesista, mikä esiintyy tänä vuonna jatkuneissa jaksoissa.


Huomenna tulossa lisää päivitystä asusta, stay tuned!

2 kommenttia:

  1. Oma ohjelmani Ope Piecesta on juuri ennen ohjelmaasi :D ja vielä samassa tilassa. Suunnittelin jo tulevani katsomaan ohjelmaasi. One Piece ohjelman kunniaksi cossaan Luffya. Toivottavasti nähdään conissa !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih, todella kiva, toivottavasti ohjelmaa vastaa odotuksiasi! : ) Yritetään ehtiä katsastamaan myös sinun ohjelmaasi, miekkonen kun on suuri OP-fani : ) Nähdään Hypessä!

      Poista