keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Matkalla Osakassa 7/7

KESKIVIIKKO 28.5.

Keskiviikko olikin meidän viimeinen kokonainen päivämme Japanissa. Lähdimme heti aamusta takaisin Tempozanin alueelle eli samaan paikkaan, missä Osaka Aquarium sijaitsi. Menimme siellä Tempozan Mountainille, mikä kyllä vaikutti ennemminkin puistolta. Todella kauniit maisemat!
Jokin muistomerkki
Näitä pieniä pyhäkköjä aina näkyi siellä sun täällä, ihan ympäri Japania

Kyllä niitä pulsuja Japanissakin on : D

Menimme myös uudestaan Tempozan Marketplaceen, sillä emme kunnolla ehtineet Aquarium ja Universals Stuodion jälkeen tutustua paikkaan. Sieltä löytyi myös eräänlainen eläinkahvila! Paikassa oli ensimmäisessä huoneessa pupuja, marsuja ja kilpikonnia; toisessa huoneessa kissoja ja koiria; kolmannessa huoneessa laama, kenguruja, pöllö, parta agama ja muutamia muita, mitä en nimeltä muista.

Kaksi kilpikonnaa marssi näin~
Omnom-hetki
"Käyks tääl usein?"
Paikka oli todella ihana ja siellä pääsi silittämään eläimiä, mihin ei muuten ehkä koskaan pääsisi koskemaan. Työntekijät kyllä vaikuttivat hyviltä ja eläinrakkailta mutta muuten paikasta jäi jotain hampaankoloon. Se ei ollut yhtä viihtyisä kuin kissa- ja pölläkahvilat, missä olimme edellisenä päivänä olleet.


Eläimien jälkeen jatkoimme vielä hetken ostoksia marketplacessa, minkä jälkeen lähdimme takaisin Umedaan. Umedassa kiertelimme ympäriinsä katselemassa paikkoja ja syömässä. Löysimme myös viimein reitin Umeda Sky Buildingiin ja Floating Gardeniin. Kyseisen rakennuksen näimme jo ensimmäisenä päivänä Shin-Osakan puistosta ja nyt viimein pääsimme ylös korkeuksiin!


Umeda Sky Building on varmasti yksi Osakan korkeimmista rakennuksista. Hissi ei mennyt täysin ylös asti vaan siitä oli vielä muutama kerros portaita. Näkymät oli huikeat.


Maanalainen ruokakerros
Kauniisti koristeltu
Puisto Umeda Sky Buildingin ympärillä
Ilta alkoi pikku hiljaa hämärtyä kun vielä päätimme viimeisen illan kunniaksi käydä Shinsaibashin Space Stationissa. Paikka löytyi mukavasti ja tutustuimme uusiin työntekijöihin. Mukavaa oli, että sinne sai käydä hakemassa take-awayta ja syödä siellä.

Lähdin viereiseen ruokapaikkaan hakemaan takoyakeja, mitä oli kovasti kehuttu. Paikan työntekijä puhui hieman englantia ja sain ¥500:lla 12 takoyakia! Vielä kun lähdimme pois, kaikki paikan työntekijät toivottivat hyvää iltaa meille ja vilkuttivat. Aivan ihana paikka!

Täytyy sanoa, että viimeinen päivä oli kuin piste i:n päälle koko reissulle. Olin koko reissun ajan pienessä flunssassa ja se rajoitti vähän matkaani, mutta silti matka oli mitä ihanin. Jokainen päivä jäi hyvällä tavalla mieleeni ja päässä on taas valtavasti ihania muistoja!


TORSTAI 29.5.

Torstaina lähdimme aikaisin Kansain lentoasemalle ja vältyimme kaikelta ruuhkalta. Löysimme vielä paljon tuliaisia lentoasemalta. Ihaninta oli, että vanhempani olivat meitä lentoasemalla vastassa ja pääsimme nopeasti ja mukavasti takaisin kotiin.

Kuvia tuli otettua melkein 2000 ja niitä olen käynyt samalla läpi, kun olen blogia päivittänyt. Paljon olisi varmasti vielä ehtinyt kokea, mutta tämä reilu viikon matka oli juuri sopivan pituinen meille. Aiomme kuitenkin palata takaisin, ihan varmasti!

Tulossa vielä extra-päivitys, missä videoita ja ruokajuttuja!

<<

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti