keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Blogi 2 vuotta!

Joulukalenterin pitäminen huipentuu blogin 2-vuotissynttäreihin! 

Viime vuonna blogin 1-vuotissyntymäpäivä meni ihan ohi, sillä olimme joulun sukuloimassa kaukana pohjoisessa ja ajatukset olivat poissa blogista. Tänä vuonna olen erityisesti panostanut blogiin, sillä olen huomannut, kuinka paljon blogin pitäminen sekä muiden blogien seuraaminen on antanut minulle ja harrastukselleni. Olen lukenut eri blogeista, miten blogin pitäminen on koettu ennemmin taakkana ja siitä syystä lopetettu blogin pitäminen. Minulle asia on ihan päinvastainen, haluaisin vielä enemmän päivittää blogia ja pelkkä blogin ajatteleminen antaa hymyä huulille!

Tässä vähän tilastoja kahden vuoden taipaleelta.

54 seuraajaa
11024 sivun katselua
97 viestiä 
97 kommenttia

Olen hyvin iloinen siitä, että meille on näinkin monta lukijaa kertynyt! Ihaninta oli huomata, miten joulukalenteri kiinnosti ihmisiä ja sitä kautta tuli uusia seuraajiakin, taisi melkein 10 uutta seuraaja tulla kalenterin aikana! Kiitos, kun seuraatte blogia ja ihanaa, kun ihmiset ovat kiinnostuneita!

TOP3 Tekstit 1. JOULUKALENTERI 2013 17.12.: Cosplay ja itsetunto
2. JOULUKALENTERI 2013 9.12.: Cosplay vs. muu pukeutuminen
3. Lavakammoa karkuun - kurkistus pajaohjelmaan

TOP3 Liikenteen lähteet
1. Facebook
2. Valkoinen Samurai
3. Aniki.fi Forums

TOP3 Katsojat
1. Suomi
2. Yhdysvallat
3. Venäjä

Perinteisesti haluaisinkin kysyä, onko lukijoilla toiveita blogin sisällön suhteen? Onko jotain, mitä toivotaan enemmän tai mikä on ollut erityisen hyvää ja mielenkiintoista? 

Aikoinaan, kun sain inspiraation blogiin, oli vaikea keksi blogille nimeä. MasqueCosplay tuli mieleen naamiosta ja pidän blogin alaotsikosta kovasti. Olen kuitenkin huomannut, että googlettamalla blogin nimeä, saattaa päätyä jonkun ulkomaalaisen cosplayryhmän sivuille. Niimpä vaihdan blogin nimeä. En kuitenkaan uskalla muuttaa sitä blogin URL-osoitteeseen, sillä pelkään, että kaikki blogin seuraajat häviävät sen myötä. Ellei jollain ole parempaa tietoa asiasta?

Vaihdan myös kirjoittajan nimeksi oman nimimerkkini, sillä whiplasher tuskin tulee koskaan blogiin kirjoittamaan. Ja hän voi omalla Google-tilillään sitten kirjoittaa. Koko Google-tili ja sen yhteys bloggeriin ei ollut minulle täysin selvillä, kun aloin blogia pitämään.

Blogin ulkonäkö myös kokee muutoksen!


Halutessanne voitte myös esittää kysymyksiä, mihin vastaan uuden vuoden kunniaksi vuoden vaihteessa. Kysymyksiä voi laittaa kommentteihin tai sähköpostilla osoitteeseen destinette@gmail.com

2 kommenttia:

 1. Aika yllätys huomata että mun blogista tulee sulle paljon liikennettä. xD Onnea 2v blogille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä aika mielenkiintoista, mutta sieltä sitä liikennettä tulee! : D
   Ja kiitoksia!

   Poista