sunnuntai 15. joulukuuta 2013

JOULUKALENTERI 2013: 15.12. Cosplay vuosien varrella 3/3

Vuonna 2012 oli melkoista koettelua ja tasapainoilua innostuksen ja masennuksen kanssa. Desucon Frostbite ei auttanut cosplay-masennuksellani, sillä satoi lunta ja tuuli niin paljon, että kävelymatka majoituksesta coniin pilasi fiiliksen ja cossitkin. Asuina meillä oli whiplasherin kanssa Hotarubi ja Yashamaru (Basilisk), mistä Yashamaru onnistui todella hyvin mutta minun vartalolleni Hotarubin kimono ei yksinkertaisesti sopinut.

Cosplaymasennusta pahensi se tosi asia, että olin lihonnut todella paljon parissa vuodessa. Minulla on aina ollut painon kanssa ongelmia ja cosplayn kaltaisessa harrastuksessa se tuotti paljon ongelmia.

Menimme käymään Kikucon IV:ssä mutta ilman cosseja. En jaksanut tehdä uusia cosseja.

Desucon IV:ään vaan kierrätin oman Suzakuni ja pienellä vaivalla tein whiplasherin samasta sarjasta Toudan (Yami no Matsuei). Yleensä coneissa minulla on ollut asu päällä koko viikonlopun ajan mutta nyt cossit olivat päällä vain hetken ajan yhtenä päivänä.


Tracon VII:ssä aloin piristyä ja teimme whiplasherin kanssa paricosplayn Soul Caliburista. Tein whiplasherille Raphaelin (Soul Calibur III) consept art version, mikä jopa tunnistettiin conissa! Olin alunperin suunnitellut vuoteen 2011 Ivya (Soul Calibur IV) mutta en saanut asua valmiiksi. Cossi ei ollut mitenkään loistelias mutta mielestäni ihan ok, mikä paransi mielialaani cosplayhin liittyen.
Vaikka vuosi 2013 ei alkanut hyvin, sillä en saanut suunnittelemaani Padméa valmiiksi, whiplasherille tekemäni Darth Maul (Star Wars) näytti sen verran hyvältä, että aloin innostua taas cosplaysta ja coneista. Tein itselleni myös kivan asun coniin, jotta mieliala nousisi.


Desucon V:stä lähdin helpolla liikenteeseen ja whiplasher sai uusiokäyttää Yashamarun (Basilisk) ja minä tein ihmisversion Black Mokonasta. Asua oli hauska ja helppo tehdä, sen kanssa oli kiva olla ja muutenkin oli kiva saada positiivista minäkuvaa itsestä.
Innostuimme niin paljon, että ulkomaan matkalla Lontooseen päätimme whipin kanssa osallistua London Anime Coniin ja tehdä paricossin sinne. Tsunade ja Jiraiya (Naruto) onnistuivat todella hyvin ja niitä yritettiin monta kertaa jopa ostaa Lontoossa!Tracon VIII olikin jo todella onnistunut ja voin sanoa saaneeni motivaationi ja innostukseni takaisin. Itselleni tein Sheenan (Tales of Symphonia) ja whipille Kaksinaaman (Batman). Asut onnistuivat todella hyvin ja conissa oli hyvin hauskaa.


Ensi vuotta odotankin todella innolla! Minulla on jo muutama cossi hyvässä mallissa~ Olen myös saanut painon putoamaan, vielä Frostbiteen en tavoitepainoa saa mutta olen jo hyvin tyytyväinen tämän hetkiseen saavutukseen. Toivon mukaan Frostbiteen mennessä näkyy edes hieman painonpudotus ja ehdin hieman kiinteytyä.

Ensi vuoden suunnitelmista lisää myöhemmin!
Mitä suunnitelmia sinulla on ensi vuodelle?

2 kommenttia:

  1. Upeita cosseja!
    Sait haasteen :D http://meowmygoth.blogspot.fi/2013/12/18-haaste.html

    VastaaPoista
  2. Kiitos!
    Yritän jossain kohtaa vastata haasteeseen. Olen joskus aiemmin tänä vuonna tehnyt samanmoisen, vähän eri blogilukijamäärällä tosin.

    VastaaPoista